banner102

CHP Of İlçe Başkanı İstifa Etti!

Cumhuriyet Halk Partisi Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Şubat 2015 Pazar 20:13
CHP Of İlçe Başkanı İstifa Etti!
Özçelik, İl Başkanlığına atanan Güzide Önsel Uzun’un teşkilatlanma çalışmalarında önünü açmak için istifa ettiğini belirtti. CHP Parti yönetiminin Milletvekili aday olacaklar için tanımış olduğu istifa süresi 25 Aralık’ta dolduğundan Özçelik’in Milletvekili aday adayı olma şansı bulunmuyor.

İşte Özçelik’in Basın Açıklaması;

Ülkemizin çok kritik bir süreçten geçtiği bu günlerde her yurttaşa önemli görevler düştüğü hepimizin malumudur. Yurttaşlara görev atfederken parti yöneticileri olarak bizlerin kendimizi bu değerlendirmenin dışında tutmamız kabul edilemez. Partimizin Trabzon il ve ilçe örgütleri için daha önce ifade ettiğimiz yenilenme/güçlenme ihtiyacı ilçemiz için de geçerlidir. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere daha güçlü kadrolarla gitmek zorunda olduğumuz bir gerçekliktir. Bu yaklaşımdan hareketle yeni atanan İl Başkanımızın önünü açmak, rahat çalışmasını sağlamak amacıyla Of İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Görev sürem içerisinde tüm olumsuzluklara rağmen özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma, destek sunan partililere ve halkımıza teşekkürü bir borç bilirim. Yeni oluşturulacak yönetim kurulunun partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmasını diler, tüm Trabzon kamuoyuna saygılarımı sunarım.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.02.2015 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram yıldız 2015-02-15 21:14:45

Parti içi meseleden ötürü gerçekleşen istifa bir Of sakini olarak bende üzüntü yarattı. Gerçekten yiğit bir ses ..objektif değerlendirmeleri ile gündemi değerlendiren bir arkadaşımızdı Erdal bey. En kısa zamanda siyasi platformda değerlendirmelerini bekliyoruz ve hayırlısı olsun diyorum. Suya sabuna dokunmayan, statükocu bir anlayış bu güzel ilçemizin sorunlarını katmerleştirmekten başka ne işe yarıyor. Bu yüzden cesur yiğit ve değişik bir ses olan Erdal bey gibilerin çok olması temennisi ile..başarılar dilerim

Avatar
süleyman atmaca 2015-02-17 16:41:15

Helal olsun,partisini düşünen adam. MHP ninki koltuktan ayrılmasın.Neden ayrılsın'ki MHP den geçiniyor.

banner90