banner102

Demeli : “Ekonomi iyiye gidiyor denemez“

Of MHP İlçe Teşkilatı tarafından Of Meydan Kıraathanesinde geniş katılımlı iftar programı düzenlendi.

04 Ağustos 2013 Pazar 13:00
Demeli : “Ekonomi iyiye gidiyor denemez“
MHP İl Başkanı Muammer Demeli , yemekte yaptığı konuşmada ,.” Memur, işçi, köylü  ve  emeklinin açlıkla mücadele ettiği ülkede kimsenin ekonomi iyiye gidiyor deme hakkı yoktur.” dedi.

MHP Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği Of Meydan Kıraathanesi ve bağlı tesislerinde verildi. Yemekte konuşan MHP İl Başkanı Muammer Demeli ve Eski Milletvekili Nail Çelebi iktidara veryansın ettiler.

Yemeğe MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Eski Milletvekili Nail Çelebi, Dr.Ahmet Ömeroğlu, İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Çakıroğlu Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Fuat Çakıroğlu ve yüzlerce partili katıldı.

İftar sonrası  tesis sahibi  Şemsettin Sarıalioğlu tarafından ikram edilen çayları içen davetlilere İl Başkanı Muammer demeli tarafından konuşma yapıldı. Ülkede Milli servetin paylaşımındaki adaletsizliğin hat safhada olduğu bir ülkede yaşadıklarını belirten Demeli: ”Memur, işçi, köylü  ve  emeklinin açlıkla mücadele ettiği ülkede kimsenin ekonomi iyiye gidiyor deme hakkı yoktur” dedi.

MHP Trabzon Eski Milletvekili Nail Çelebi ise son 10 yılda yapılan ihalelerin tarafsız denetçiler tarafından denetlenmesi halinde Ülkenin ne hale getirildiğinin daha iyi anlaşılacağını söyledi.

Eski Vekil Çelebi :”Tarım ve hayvancılığımız bitmiştir. Köylü açlıkla mücadele eder duruma düşmüştür.” Şeklinde konuştu.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 05.08.2013 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90