banner102

Fatih Erbakan Of'a geliyor!

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Fatih Erbakan Saadet Partisi Of ve Araklı teşkilatlarının düzenlediği "Erbakan Haftası" etkinlikleri nedeniyle Of ve Araklı'da programlara katılacak.

13 Mart 2013 Çarşamba 00:07
Fatih Erbakan Of'a geliyor!

Saadet Partisi Genel BaşŸkan BaşŸdanışŸmanı Dr. Fatih Erbakan Saadet Partisi Of ve Araklı teşŸkilatlarının düzenlediğŸi  "Erbakan Haftası" etkinlikleri nedeniyle Of ve Araklı'da programlara katılacak.

Erbakan ilk olarak Of teşŸkilatının davetlisi olarak yarın saat 16:00'da Saadet Partisi Of İlçe teşŸkilatından Oflularla birlikte olacak. Oflulara hitap edecek olan Erbakan, akabinde Araklı ilçe teşŸkilatının Erbakan Haftası nedeniyle yapacağŸı programda vatandaşŸlara hitap edecek. Erbakan aynı gece geç saatte uçakla Ankara'ya dönecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ebuzer 2013-03-13 09:38:35

Bir zamanlar ulusal tv lerden birinin ünlü muhabirine endonezyada NECMU NASIL diye yoğŸun sorular oldu bizimki şaşkın cvp veremedi tanımadığŸını ima etti.. islam aleminin sesi olan basın necmunun kelime manasının KUTUP YILDIZI olduğŸunu.. ve NECMETTİN ERBAKAN olduğŸunu ilave ederek hastalığŸını duyduklarını ve çok üzüldüklerini ima ettiler. Bizim batı yalakası gazetecimiz öylesine şaşırdıki bu durumu kendi köşesine taşıdılar. Biz öylesine nankör bir milletiz ki bizim içimizden bizden yana olan organik bir liderimizi onore edemedik.. hormonlu partilere hakkı olmayandan fazla prim tanıdık.. şimdi bu ezberi bozmak için tam fırsat.. gerçekten ülkemiz kan ağŸlıyor.. o yüzden saadet taban bulmalı ve parlementoya mutlaka girmelidir.. bu ateşi canlandıralım müslümanlar olarak.. babasının her geldiğŸinde huzur duyduğŸu ilçemize geliyor FATİH ERBAKAN onu onore edelim.. hoşgeldiniz diyelim.. bu aile bunu hakediyor

Avatar
imren tolak 2013-03-13 13:04:01

geç kaldın gel bakalım ne söyleyeceksen

Avatar
Emre 2013-03-13 15:51:47

kısacası yalakalık yapalım diyorsun. O kimki ben onu karşılayacağŸım. Sırf Erbakan Hocanın oğŸlu diye mi onore edeceğŸim. Yavaş olun hemen gaza gelmeyin. Kendisi hocanın elinde su bile dökemez.

banner90