banner102

Habip Hacımustafaoğlu ilk aday!

Ak Parti’de kongre heyecanı başlıyor. Henüz tarihi netleşmemesine rağmen yılsonuna kadar yapılması planlanan kongre için başkanlığa adaylığını açıklayan ilk isim, İl Genel Meclisi Eski Üyesi Habip Hacımustafaoğlu oldu.

hamitk
hamitk
19 Ekim 2014 Pazar 21:40
Habip Hacımustafaoğlu ilk aday!
İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’nu yeniden aday olmayacağı ve Başkan Yardımcısı Vahap Öztel’in adaylığa hazırlandığı seçimlerde adaylık için adı geçen bir diğer isim ise Hamit Seyhan. Adaylık için gözlerin aradığı diğer bir isim ise 3. ve 4. Kongrelerde aday olan ancak kazanamayan Ünal Çelik.
 
Kulisler bu isimler üzerinde dönerken Milli Görüş geleneğinden gelen, Fazilet Partisi’nden İl Genel Meclisi Üyesi seçilen ve partinin kapatılmasıyla birlikte Ak Parti’ye katılarak Ak Parti’nin ilk il genel meclisi üyelerinden olan Habip Hacımustafaoğlu adaylığını açıkladı.
 
Siyasete çok genç yaşlarda başladığını ifade eden Hacımustafaoğlu; “Gençlik yıllarımızdan beri siyasetin içerisindeyiz. Refah Partisi döneminde İlçe Yönetim kurulunda görev yaptık. Fazilet Partisi’nde İl Genel Meclisi Üyesi seçildim. 2001 yılında partimizin kapatılmasının ardından kurulan Ak Parti’ye geçerek İl Genel Meclis Üyeliğimize burada devam ettim. Ardından siyasete bir süre ara verdim. Ancak bugün yeniden görev almam gerektiğine inanıyorum ve o nedenle adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.
 
İlçe Başkanı Mehmet hakan Terzioğlu’nun başarılı bir dönem geçirdiğin belirten Hacımustafaoğlu; “Hakan başkan gerçekten iyi bir mücadele verdi. Gelinen noktada başarısı ortada. Ben şahsen devam etmesinden yanayım. Ancak aday olmayacağını açıkladı. Yakalanan bu başarıyı kaybetmemek ve daha yukarılara taşıyabilmek için aday olmam gerektiğine inandım. Partinin ileri gelenler ile istişarelerde bulundum ve aday olmaya karar verdim” dedi.
 
Of’un tamamını kucaklayacak bir yönetim oluşturacaklarını ifade eden Hacımustafaoğlu; “Kuracağımız güzel bir yönetimle Of’a hizmet etmek için mücadele edeceğiz. Seçilip seçilememek bizim için sorun değil. Buna parti yönetimimiz ve delegelerimiz karar verecek. Bize düşen aday olmaktır. Biz de bunu yerine getiriyoruz” şeklinde konuştu.
 
Habip Hacımustafaoğlu Kimdir?
1961 yılında Of’ta doğan Habip Hacımustafaoğlu İmam Hatip Ortaokulundan mezun oldu. Eğitiminin ardından ticari faaliyete başladı. 1991 yılında Refah Partisi Of İlçe Yönetim Kurulunda yer aldı. 1999 yılında Fazilet Partisi’nden İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi. 2001 yılında partinin kapatılmasının ardından kurulan Ak Parti’ye katıldı. 2004 yılında siyasete ara verdi. Bir dönem Ankara’da inşaat sektöründe faaliyette bulunduktan sonra Of’a dönerek Otomotiv sektöründe ticari faaliyetine devam eden Hacımustafaoğlu, evli ve 6 çocuk babasıdır. 

Of Havadis

Son Güncelleme: 27.10.2014 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kazım 2014-10-20 17:48:28

boşuna aday olmayın. ankara dan emir gelecek ve başkan seçilecek.

Avatar
SALIH KARA 2014-10-21 07:54:02

Atama olur.akpartide demokrasi yokki.helede aday olurssa tamam.hamit nasil adau olacak.kirli isler ne olacak

Avatar
partili biri 2014-11-11 20:28:35

Aslinda yorumuma of havadis gazatesinin hakan terzinin sak sak ciligini yaptigi bu donemde sunu soyleyebilirim. Hakan terzi aday olmayacakmis .. iki yuzlulukten baska bir sey degil. Bulundugu makamdan kisilik elde edenlerin boyle yaltaklik icinde olmasi kadar dogal bisey yok.ama guzel oynayip yonetimini cok guzel kullandi hicbiri de bunu anlamadi. Zaman icin de bunu bence herbiri anlayacaktir.ancak onlarinda kendi cikarlari icin anlayanlari varsa bu duzmeceye goz yumdular.

Avatar
abdullah 2014-11-17 12:41:32

hakan bey iyiydi . seçimler kazandı . yine aday olmalı .yerel yönetimde demokrasi önemli. hakan bey kesinlikle aday olmalıdır.

banner90