banner102

Hayrat Saadet’ten anlamlı iftar

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanı Süleyman Baş, günümüzden en çok ihtiyaç duyduğumuz kaynaşma örneğini, ilçede bulunan siyasi parti başkanlarını ve Belediye Başkanını iftar yemeği vesilesiyle bir araya getirerek gösterdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2023 Pazar 16:45
Hayrat Saadet’ten anlamlı iftar

İlçe Başkanı Süleyman Baş’ın kendi evinde ağırladığı kaynaşma programına Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Ak Parti İlçe Başkan Serkan Hacıahmetoğlu, CHP İlçe Başkanı Ali Nuhoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Tuncay Cevahirefendioğlu, Deva Partisi İlçe Başkan Zihni Nuhoğlu ve Saadet Partisi Hayrat İlçe Teşkilat Başkanı Adem Acar katıldı.

Bütün İlçe Başkanlarını davet ederek yaptığı kaynaşma iftarı hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanı Süleyman Baş, “Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu konulardan olan kaynaşmaya bir nebze olsun katkımız olsun diye böyle bir program yaptık. Ramazan ayı münasebeti ile bu kaynaşmayı iftarla taçlandırmak istedik. İlçede bulunan bütün siyasi parti başkanlarımızı davet ettik. MHP ve YRP İlçe Başkanlarımız önemli mazeretleri nedeniyle iştirak edemediler. “ diyerek, davetlerine katılan Belediye Başkanı ve ilçe başkanlarına teşekkür etti.

Ülke olarak bu kaynaşma programlarına ihtiyacımız olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Baş, “Aynı ülkede yaşayan, aynı inanca sahip siyasi partiler olarak, ülkenin daha güzel yönetilmesi için yarışan rakip partiler gibi düşünmeliyiz. Birbirimize hakaret etmeden, hiçbir şekilde kötü söz kullanmadan kendi görüşlerimizi birbirimize anlatmalıyız. Ne sosyal medyadan ne de birebirde hakaret içeren sözler kullanmamalıyız. Birbirimizin yanlışlarını yüzümüze karşı güzelce söylemek ve anlayışla karşılamak bize ve ülkemize fayda getirir. İktidarda olanların yanlışlarını muhalefettekilerin güzel bir üslup ile ortaya koyması gayet doğaldır. İktidarda olanların da bu hataları dillendirenlere hakaret etmeden ya kabullenmesi veya yanlış değilse savunması gerekir. Bu anlayış ile siyaseti yaptığımızda bizlerde, ülkemizde kazançlı çıkacaktır. Tüm vatandaşlarımıza da örnek olacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90