banner102

HDP'YE 60.4 MİLYON LİRAYI KİM VERDİ?

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı Nisan ayı ilçe divan toplantısını il başkanı Cevat Kurt ve İl Müfettişi Şakir Şahintaş'ın katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Cevat Kurt, kendilerini pkk ya destek vermekle suçlayanların aynı pkk destekçisi hdp ye 60.4 milyon lirayı neden verdiklerini sordu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Nisan 2018 Perşembe 23:46
HDP'YE 60.4 MİLYON LİRAYI KİM VERDİ?

İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı ilçe divan toplantısının açılış konuşmasını İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Of'un Milli ve Manevi değerlere bağlı bir yer olduğunu hatırlatan Vahapoğlu, Saadet Partisi olarak bu değerlere sahip çıkan tek parti olduklarını ve bunun sorumluluğunu her parti üyesinin hissederek ona göre çalışma yapması gerektiğini söyledi.


İl Müfettişi Şakir Şahintaş ise yaptığı kısa konuşmada, "Saadet Partimize atılan iftira ve çirkin hakaretlere karşı inanç değerlimize göre karşılık vermemiz gerekiyor. Bizleri tahrik etme adına gerek televizyon ekranlarında, gerekse sosyal medyada büyük bir çalışma yapıyorlar. Biz bu çirkin saldırılara karşı aldırış etmeden kendi davamızı anlatacağız." diyerek partilileri tahriklere kapılmama konusunda uyardı.



İl Başkanı Cevat Kurt ise güncel konularda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Ülkenin gidişatı, kurtuluşu, bekası bir kişiye bağlanıyorsa bu devlet çökmüş demektir" diyen Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, "Kendi karşısında kim olursa olsun onu ihanetle suçlayan bir zihniyet maalesef ne ülkemize nede insanlığa bir faydası olamaz." dedi.

Kurt, "Bizlere hdp, pkk ile bir araya geliyorsunuz diyorlar. Bizde bize iftira atanlara seslenerek soruyoruz; pkk diye tabir ettiğiniz ve açık açık terör örgütüne destek veriyor diye meydanlarda haykırdığınız bir partiye 60.4 milyon lirayı kim veriyor? Bu parayı verenler kendi tabirleriyle terör örgütlerine yardım etmiş olmuyorlar mı? Bizi selam verdik, ziyaret ettik diye terör safına sokuyorsunuz da kendinizi fiili olarak yardım yaptığınız halde neden yargılamıyorsunuz?" sorularını sorarak bütün vatandaşları bu konularda duyarlı olmaya davet etti.

 

Son Güncelleme: 26.04.2018 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90