banner102

İl başkan adayı Küçükibrahimoğlu’dan bir dizi ziyaret

Yapmış olduğu basın toplantısından sonra çalışmalara hız verdi. İYİ Parti Trabzon İl başkan adayı Mustafa Küçükibrahimoğlu Yomra, Of ve Dernekpazarı ilçelerini ziyaret ederek ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Ocak 2023 Perşembe 23:47
İl başkan adayı Küçükibrahimoğlu’dan bir dizi ziyaret

Adaylığını açıkladıktan sonra ilçeleri ziyaret etmeye başlayan Küçükibrahimoğlu özellikle teşkilat mensuplarına, “ İYİ Parti milletin umudu ülkenin geleceğidir. Biz teşkilatlar olarak rolümüz daha iyiye, daha güzele gitmek için lokomotif olmaktır.” açıklamasında bulundu.

“Biz kazanırsak Trabzon kazanacak ve tüm Türkiye’miz kazanacaktır” diyen Başkan adayı Küçükibrahimoğlu, “Kongre sonrası oluşturacak olduğumuz sinerji ile İYİ Parti olarak Trabzon’a ve bölgemize umut olacak çalışmalar, fikirler ve projelerin kazandırılması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90