banner102

İşte AKP'nin Of'taki SMS anketi sonuçları

Önceki hafta Ak Parti Genel Merkezi tarafından Of delegelerine gönderilen kimi başkan görmek istersinizi? sms oylamasının sonucu belli oldu.

29 Şubat 2012 Çarşamba 10:40
İşte AKP'nin Of'taki SMS anketi sonuçları
Ak Parti'nin ağŸır sancılar çetiğŸi Of ilçesinde Hakan TerzioğŸlu, mahkemelik olsa da dün yönetimini açıklayıp onaylattı. Fakat mahkemelik olan ıslak imza meselesi nedeniyle kendi ataması iptal olursa atadığŸı yönetimde fesih olacak. İşŸ yine başŸa dönecek. Fakat edindiğŸimiz bilgilere göre bu ıslak imza meselesinin tek müsebbibi eski ilçe başŸkanı Fazlı ܇apoğŸlu. Mahkeme cezayı direk ܇apoğŸlu'na kesecek.
 
Yani TerzioğŸlu'nun bu meselede bir sorumluluğŸu yok. TerzioğŸlu aşŸağŸı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık. Bakalım bu işŸten nasıl sıyrılacak. Bu arada Of ilçesinde Genel Merkezin yaptığŸı SMS'li yoklamada Hakan TerzioğŸlu'nun 16, irfan GöktaşŸ'ın 47 ܜnal Çelik'ine 242 oy aldığŸı dedikodusu da TerzioğŸlu'nu bayağŸı zora soktu. Yarın ki görev dağŸılımından öte Of'ta her şŸeyi mahkeme belirleyecek gibi görülüyor. 
 
61saat.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suat 2012-02-29 11:25:04

hangi yüzle o koltuğŸa oturacak.16 oy alan adam.satan adam.hancerleyen adam.nasıl duracak oraya.derhal o koltuğŸu bırak

Avatar
oflu ahmet 2012-02-29 12:58:57

irfan göktaş aday değŸildi bildiğŸim kadarıyla.

Avatar
İsmail 2012-02-29 13:00:23

Ben bu sonuçların doğŸru olmadığŸına, Genel Merkezin bu sonuçları biri veya birileriyle paylaşmayacağŸını iyi biliyorum. Oflu hemşerilerimin ve teşkilat mensuplarının böyle safsatalara itibar etmeyip, Of'a büyük hizmetler getirceğŸine yürekten inandığŸım Hakan TerzioğŸlu'na destek vermelerini ve kenetlenmelerini istiyorum.

Avatar
nazmi kemaloğlu 2012-02-29 14:37:42

sezarın hakkını sezara ver genel merkez

Avatar
H.MOLLA 2012-02-29 15:39:51

bukadar kendinizi lütfen küçük düşürmeyin. neymiş sms oyları ile o onu almış bu bunu almış. akp of yeni yönetimini yıpyatacağŸız diye lütfen saçmalamayın. bu bilgilerin size hiçbir zaman ulaşmayacağŸını akıl bali her kes biliyor.muhalefetinizi de yiğŸitce yapın.
yeni yönetime sayın başkan hakan terzi oğŸlu ile birlikte başarılar diliyorum.
allah hepsinin yolunu açık etsin

Avatar
nurettin 2012-02-29 15:40:35

ismail.madem doğŸru değŸil.neden secimden kactınız.bir irfan vardı yanınızda.o da yok.sen kimden oy alacan.sen satmaktan anlarsınız

Avatar
SOLAKLI 2012-02-29 20:37:02

HİC UTANMIYORSUNUZ DİMİ.ADAMLAR İSTİFA ETTİLER.SİZİNKİ ONLARI SATARAK KOLTUğžA OTURDU.ÜSTELİK SAHTE İMZALAR ATARAK.NASIL BİR YÜZÜNÜZ VAR.HANGİ VİCDANLA.ERKEKLİğžİNİZ VARDI MADEM NİYE SECİMDEN KACTINIZ.SİZİ ORAYA İRFAN HOCA GETİRDİ.

Avatar
sefa aslantürk 2012-03-03 13:15:54

Aallah aşkına bu ne hal yaa siz chp yide geçtiniz sms oylamanızdan çıkan sonucu bile hiçe sayıyorsunuz hani sizin demokrasi anlayışınız hani sizin dürüstlüğŸünüz siz sizin dışınızdakilere değŸil kendi delegelerinize saygı duyun yada delegelerinizi ihraç edin kendinize harfiyyen uyacak göstermelik delege bulun ki en azından yaptığŸınız seçimler yasalara uysun yani...

banner90