banner102

İşte Emel Saral başkanlığındaki yeni CHP Of yönetimi

Sinan Saral'ın sağlık nedenleri dolayısıyla bırakmak zorunda kaldığı CHP Of İlçe Başkanlığına atanan Emel Saral, yeni yönetimiyle basın karşısına geçti.

13 Şubat 2011 Pazar 06:55
İşte Emel Saral başkanlığındaki yeni CHP Of yönetimi
Sinan Saral'ın sağŸlık nedenleri dolayısıyla bırakmak zorunda kaldığŸı CHP Of İlçe BaşŸkanlığŸına atanan Emel Saral, yeni yönetimiyle basın karşŸısına geçti.
 
Of Belediyesi toplantı salonunda yapılan tanıtım toplantısında konuşŸan İlçe BaşŸkanı Emel Saral, 20 Ocak 2011 tarihinde başŸlatmışŸ oldukları yeniden yapılanmayı anlatarak:" Buradaki temel amaç; demokratik zeminde mümkün olabildiğŸince herkesin fikrine başŸvurmak ve ortak çabamızı gerçekleşŸtirebilmekti.Ortaya çıkan ürünün herkese ait olabilmesinin hazzını yaşŸayabilmek ve buradan hareketle partiyi sahiplenme duygusunu, önemli bir seçim arifesinde partililerimize yaşŸatabilmekti. İlçe örgütü olarak en önemli eksiğŸimiz kurumsallaşŸmadır.Seçim çalışŸmalarıyla birlikte üzerinde en fazla duracağŸımız konu budur.Seçim sonuçları ne olursa seçimden birgün sonra partiye gelen partililer yaratmak en büyük hedefimizdir" şŸeklinde konuşŸtu.
 
Tanıtım toplantısına CHP MYK kadın üyelerinden  Nazan şženolsun ܖzbaykal ile CHP Trabzon İl BaşŸkanı Yavuz Karan'da katılarak birer konuşŸma yaptılar.
 
YaşŸlı partililierden Nermin EyüpoğŸlu'nun okuduğŸu Atatürk şŸiirleri ise ilgiyle takip edildi.
 
ܖte yandan CHP'nin yeni Of yönetimi şŸu isimlerden oluşŸtu:
 
BaşŸkan Emel Saral, ܖrgütlenmeden Sorumlu BaşŸkan yardımcısı Erdal ܖzçelik,İdari ve mali İşŸler BaşŸkan yardımcısı Ali SarıalioğŸlu,Kadın ܖrgütlenmesi BşŸk.Yrd. Erkut Alkan, Gençlik ܖrgütlenmesi BşŸk.Yrd.Mustafa Akyüzlü,İlçe Sekreteri Adem ܇akır,Yönetim Kurulu ܜyeleri; Mehmet Murat, ErdoğŸan Tursun, Cafer Beykoz, Mehmet HacıibrahimoğŸlu, M.Emin Akyüz, Niyazi Yar, Soner Yüksel EroğŸlu , Engin Bayraktar, Aslan İbrahimağŸaoğŸlu ve Engin UstabaşŸ.

CHP Of İlçe Kadın Kolları yönetimi: İlknur Seyhan ,Serap Akyazıcı, Sevilay AL, Bahar SarıalioğŸlu, Nezahat Saral, Raziye Saral,Sibel KarakaşŸ, Selma Yazıcı, Hanife SarıalioğŸlu, Semra KüçükibrahimoğŸlu,Hayriye Saral, Nuriye SaitoğŸlu ve Hamide HacıkerimoğŸlu
 
 
CAYDENIZ.COM/OFUNNABZI.COM
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozan ocak 2011-02-15 08:37:33

...

banner90