banner102

Kamalak'tan 'Papa' yorumu: Sebep Patrikhane!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak GİK Toplantısı’nda Papa’nın Türkiye’ye gelişini değerlendirdi.

hamitk
hamitk
28 Kasım 2014 Cuma 22:17
Kamalak'tan 'Papa' yorumu: Sebep Patrikhane!
Saadet Partisi GİK Toplantısı’nda Papa’nın Türkiye’ye gelişini değerlendiren Kamalak, “Türkiye’de istenmeyen olaylar meydana geliyor. Papa Türkiye’yi ziyaret ediyor ama ‘Türkiye’yi ziyaret ediyorum’ demiyor, ‘Konstantinapolis’i ziyaret ediyorum’ diyor. İki kilise arasındaki ittifakları gidermek için geleceğini söylüyor. Bu millet İstanbul Konstantinapol olmasın diye 450 bin şehit verdi. Bu ifadeler Papa’nın zihniyetini ortaya koymaktadır. Bu bir turistik gezi değildir. Çok önemli hedefleri ve amaçları vardır. En önemlisi de Ekümenik diyerek patrikhaneye özel statü vermektir. Papa Türkiye için değil, Cumhurbaşkanı’nın daveti için değil, Patrikhane için geliyor” dedi.
 
BİZİM İNANCIMIZDA KİMSİYE KUTSİYET ATFETMEK YOKTUR
 
Saadet Partisi GİK Toplantısı’nda Papa’nın Türkiye’ye gelişini değerlendiren Kamalak, “Türkiye’de istenmeyen olaylar meydana geliyor. Papa Türkiye’yi ziyaret ediyor ama ‘Türkiye’yi ziyaret ediyorum’ demiyor, ‘Konstantinapolis’i ziyaret ediyorum’ diyor. İki kilise arasındaki ittifakları gidermek için geleceğini söylüyor. Bu millet İstanbul Konstantinapol olmasın diye 450 bin şehit verdi. Bu ifadeler Papa’nın zihniyetini ortaya koymaktadır. Bu bir turistik gezi değildir. Çok önemli hedefleri ve amaçları vardır. En önemlisi de Ekümenik diyerek patrikhaneye özel statü vermektir. Papa Türkiye için değil, Cumhurbaşkanı’nın daveti için değil, Patrikhane için geliyor” dedi. Bu gerçeklere rağmen, Cumhurbaşkanı’nın Papa’ya hitaben yazdığı davet mektubunda “kutsiyetpenahları” diye hitap etmesini eleştiren Kamalak; “Cumhurbaşkanı hiç lüzum yokken yazdığı mektupta ‘kutsiyetpenahları’ diye hitap ediyor. Kutsiyetpenahı sığınılacak yer, sığınılacak merci anlamına geliyor. Bizim inancımızda kimseye kutsiyet atfetmek yoktur. Bizim inancımızda peygamberler bile önce kuldur. Bu yüzden ‘abduhü ve rasulühü” diye geçer. Yani önce kul, sonra resul” dedi.

Son Güncelleme: 29.11.2014 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2014-11-29 07:27:36

papaya kutsi̇yet atfederek çağiranlar dünya di̇nozorlarindan yeni̇den i̇cazet almaya çalişan ve bu uğurda patri̇khane dahi̇l her türlü hi̇ri̇sti̇yan değerleri̇ne i̇zi̇n veren bi̇r günah oluşumu var i̇kti̇darda..bütün ki̇rli̇li̇kleri̇ bütün yolsuzluklari ve ortadoğuda i̇şlenen bütün ci̇nayetler ve kati̇amlarda bi̇r i̇şbi̇rli̇kçi̇ olarak bi̇r numarali parmaği olan şahisla daha i̇ki̇ gün önce misiri kana bulayan si̇si̇ di̇ktatörünü kucaklayan papa yanyana ne entersan deği̇lmi̇ bunlar hoşgörüden di̇nlerarasi di̇yologdan bahsetti̇ler dün.. hani̇ di̇nlerarasi di̇yolog günahti bu yüzden fetullaha demedi̇ği̇ni̇ birakmadi şi̇mde ne oldu.. yaziklar olsun gerçekten utaniyor i̇nsan asgari̇ ücreti̇n 900 li̇ra bi̇le olmadiği bu ülkede bu şatafat uçaklar saraylar ve bu tantana tam bi̇r muz cumhuri̇yeti̇ demokrasi̇si̇ ve sakalli hüsnünün eseri̇ bu i̇kti̇dar

Avatar
ofluu 2014-11-30 09:40:19

ALLAH RAZİ OLSUN AKP'YE.

Avatar
hayati yıldız 2014-12-01 17:41:21

allah cc bu akp lileri sevdiklerinden ayırmasın....papa,buş,rasmussen,berliskoni, ne gada gavur varsa hepsi bunların dostu.

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-02 12:30:46

MÜSLÜMAN KARDESLERİMİZ tbmm'ye davet etmediği partilerin İZAH etmeye haklari yoktur.Lütfen bosuna yere YORULMAYIN.

Avatar
ismail 2014-12-02 14:09:51

kurtuluş yok sana of kko cevap ver bakara makaracılar mı müslüman,ayetlerle dalga geçenlere ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar mı? sorulara cevap ver yağlı kapıdan aldığın paraları itiraf et

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-02 17:16:37

İFTİRA atanlara cevab vermem.

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-02 17:29:04

Kimse beni SUSTURAMAZ ve DEMOKRASİYİ KİMSE SUSTURAMAZ boşuna yere uğrasmayin ve kimsede beni kızdıramaz çünkü müslüman insani kimse kızdıramaz ,,,,,bazıları benim yorumlarımı o kadar çok seviyorki benden AYRİLAMİYOR,çok seviyorum sizi.BENİM yorumlarım çok doğru olduğundan bazıları rahatsiz olduğuna çok sevinçliyim ALLAH kimseyi doğru yoldan ayırmasını.

Avatar
ismail 2014-12-02 22:50:46

sen sakın susma of kko susma ki haksızlığın bilinsin,susma ki bakara makaracı olduğun bilinsin kim tutar seni yürü be :)

banner90