banner102

Kılıçdaroğlu: Hükümet Kurma Süreci Bitmiş Değil

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun erken seçim kararı alalım çağrısına "Henüz hükümet kurma süreci bitmiş değil. Sayın Cumhurbaşkanı bu süreci tıkıyor" cevabını verdi.

21 Ağustos 2015 Cuma 00:54
Kılıçdaroğlu: Hükümet Kurma Süreci Bitmiş Değil
 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'dan Ankara'ya seyahati öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun AK Parti MYKtoplantısının ardından yaptığı "Erken seçim kararını Cumhurbaşkanı değil Meclis alsın" çağrısına cevap verdi.


"HÜKÜMET KURMA SÜRECİ BİTMİŞ DEĞİL"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hükümeti kurma görevini iade ettikten sonra teamüllere uygun hareket edilmesinin gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Henüz daha hükümet kurma süreci bitmiş değil. SayınCumhurbaşkanı bu süreci tıkıyor. Sayın Davutoğlu'na düşen de Sayın Cumhurbaşkanı'na çağrı yapıp, bu süreci tıkamaması yönündeki talebi dile getirmesidir."

Kaynak: haberler.com

Son Güncelleme: 21.08.2015 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90