banner102

Murat Saral'dan duygusal veda

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından bir açıklama yaptı.

26 Ocak 2014 Pazar 18:58
Murat Saral'dan duygusal veda
Başkan Murat Saral, Adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür ederek, 30 Mart’a kadar görevini aynı titizlik ve ciddiyetle sürdüreceğini ifade etti.

İşte Başkan Saral’ın açıklaması;

Değerli hemşerilerim,

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde partimizin Belediye Başkan Adayları belli olmuştur. Açıklanan Büyükşehir, il ve ilçe adaylarımızın partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Aday adaylığı sürecinde bizlere gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Temayül yoklamalarında ve kamuoyu anketlerinde görüşlerini bizden yana kullanan ve kullanmayan tüm partililerimize ve Of halkına şükranlarımı sunuyorum. Bizler için temennilerde bulunan, dualarını eksik etmeyen ve imkanlarıyla mücadele eden tüm dostlarımızdan Allah razı olsun.

Açıklanan adaylarımızın partimize, ülkemize ve milletimize yakışır hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum. Belirlenen Of Belediye Başkan Adayımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yaklaşık üç yıldır sürdürmekte olduğumuz Belediye Başkanlığı görevimizde Of’umuza ve Of halkımıza hizmet edebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Of’umuzun ve Of’ta yaşamakta olan vatandaşlarımızın en güzel hizmeti alabilmesi için mücadele ettik. Tüyü bitmemiş yetimlerin, öksüzlerin ve gariplerin hak ve hukuklarını gözetmek için azami gayret gösterdik.

Yatırımlarımıza yön verirken Of halkımızın, esnafımızın ve Of’ta yaşayan vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkate aldık. Harcamalarımızda belediyemizin bir kuruşunu heba etmemek için titiz davrandık. Almış olduğumuz kararlarda birilerinin değil, Of halkımızın çıkar ve menfaatlerini gözettik.

3 yıllık görev süremiz içerisinde Of’umuza önemli hizmetler kazandırdık. Başta Of Merkez olmak üzere, beldelerimize, köylerimize ve mahallelerimize önemli yatırım ve hizmetler kazandırdık. Hizmetlerimizde daha çok vatandaşımızın yararlanmasına azami özen gösterdik.

Çalışmalarımızda bizlere destek olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, eski Çevre ve Şehircilik Eski Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Suat Kılıç’a Partimizin Genel Merkez, il ve ilçe Teşkilatlarına, Belde Belediye Başkanlarımıza, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Belediye Meclisimize, Belediye Personelimize, Yerel Basınımıza,  Basın Mensubu arkadaşlarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

30 Mart’a kadar görevimize aynı titizlikle, aynı azimle ve aynı özveri ile devam edeceğimizi belirterek Of’ta yaşan tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygılar sunuyorum.

Murat Saral

Of Belediye Başkanı 

Son Güncelleme: 26.01.2014 22:38
Anahtar Kelimeler:
Murat Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Of esnafı 2014-01-26 19:29:21

Saygı değer baskanım
Şahsım akp li değilim dogdum doğalı milligörüşçüyüm ve öyle kalacağım inşaallah ancak şunu belirteyimki şahsınızı çok severim görevinizi iyi yaptığınıza inanıyorum sizi çok iyi tanirım sizde beni iyi tanirsiniz peki neden sonuç böyle oldu mevlananın bir sözü var "Aşk dâvâya benzer, cefa cekmek ise şahide Şahidiniz yoksa Davayı kazanamazsın ki"evet siz çalıştınız cefada çektiniz şahidinizde oflular ne varki ofluların şahitliği kabul görmedi oflulara itibar edilmedi AKP yönetimi tarafindan peki bunun hikmeti ne çünkü siz dogru bulmadığıniz noktada kayıtsız şartsiz itaat etmezsiniz bunu baskan olduğunuz dönemde gördüler zannetmeyinki sizi takip etmediler ama onlara körü körüne itaat eden nefer lazim hakkı gözeten nefer değil ama sizin bu siyaset anlayışınızın baliğın suda rahat edeceği gibi rahat edeceği yer milligörüş çatisıdır unutmaki dünya fanı hakkı gözetnekten gafil kalmayalım degerli kardeşim saygı deger başkanım.

Avatar
dik dur egilme oflular seninle 2014-01-26 19:52:05

Oncelikle yapmis oldugun hizmetler icin bir oflu olarak tesekkur ederim sunu belirtmek isterim ki birzamanlar sayin basbakan icin iki rekat sukur namazi kilmamizi soyleyen millet vekili ve yandaslari bende diyorum ki AKP senin gibi birini kaybettigi icin solakli vadisinde 40 gun 40 gece yikanip temizlenip hatalarindan arinmalidirlar yolun yolumuzdur senden isaret bekliyoruz aksi takdirde oylar irfan abimize

Avatar
yanındayız 2014-01-26 20:19:35

murat abi altın düşmüş hurdacını eline üzülme senin ne kadar dürüst çalışkan olduğunu çok iyi biliyorlar sırf birilerinin menfaati için seni aday yapmadılar ama inadına saadete oy kullancağız bir kitleyiz ilde de chp yi destekleyeceğiz belki birilerine ders olur

Avatar
OfLu gençLeR 2014-01-26 20:17:57

kupamızı çaldınız, başkanımızı harcadını ama birşeyi unuttunuz sayın başbakanım, umuda kelepçe vurulmaz. gönlümüzün başkanı murat saraldır, gerisi teferruat

Avatar
tatar ramazan 2014-01-26 21:20:04

Editörün notu: Tahrik içeren yorumlar yayınlanmamaktadır.

Avatar
ahmet saral 2014-01-26 21:53:46

allah yolunu açik etsin murat başkan senden bağimsiz aday olmani istiyoruz bu vicdansizlara ders verme zamani gelmiştir

Avatar
tatar ramazan 2014-01-26 21:25:38

ellah seni ofa bağişlasın inşallah yine aday olup güldürme hainleri zalimleri bırakma insanları hırsızalrın eline buna hakkın yok bırakkıp gidersen bunun hesabını mahşerde veremessiniz

Avatar
ferdi 2014-01-26 21:39:00

duyan da diyecek murat abi iyi başkanlık etti.başkanlık nerde o nerde.iyi bir insan olabilir ama yönetimi sıfırın altında.

banner90