banner102

O GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPTI

Saadet Partisi Of İlçe Divan toplantısı ilçe binasında Trabzon İl Eğitim Başkanı Mustafa Öztürk'ün katılımı ile gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda konuşma yapan Öztürk, Erbakan hocanın cihad yaptığını ve bu yolda görevini layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Şubat 2016 Perşembe 09:09

Toplantının açılış konuşmasını Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı. Ülkemizde yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Vahapoğlu, 'Bıçak kemiğe dayandı' diyerek bu konuda hükümetin uyguladığı yanlış politikaları eleştirdi.

ESAS SORUN DOST VE DÜŞMANIN BİLİNMEMESİDİR!

Terör örgütlerinin elinde bulunan silahların nereden geldiğinin sorgulanması gerektiğini hatırlatan Vahapoğlu, "Ülkemizde yaşanan ve son zamanlarda hızla artan terör olaylarının iç yüzü maalesef bize gösterilmiyor.  Bu sorunun temelini anlamadan sorunu çözmem mümkün değildir. Sorunun temelinde yatan ana etken de gerçek dost ve düşmanın bilinmemesidir. Askerimizi, polisimizi ve vatandaşlarımızı şehit eden terör örgütünün elindeki silahlar nereden geliyor diye sormamız geremez mi? Bu silahları onlara verenler bizim dostumuz mu yoksa düşmanımız mı? Dostumuz olmayacağına göre neden bu düşmanlar deşifre edilmiyor? Neden ortaya çıkartılıp sorunun temelden çözülmesi sağlanmıyor? Yoksa esas dert sorunu çözmek değil mi?" sorularını sorarak çözüm yolunun gerçek düşmanı tanımaktan geçtiğini söyledi.

Vahapoğlu'nun konuşmasından sonra söz alan Trabzon İl Eğitim Başkanı Mustafa Öztürk, Milli Görüş Lideri Necmeddin Erbakan'ın hayatından misaller vererek Milli Görüş'ün amacının ne olduğunu anlattı.

O GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPTI

Merhum Erbakan hocanın cihad yaptığını söyleyen Mustafa Öztürk, "Erbakan hocamızın hedefi, İslâm dininin tevhid akîdesini şanına uygun bir biçimde yüceltip yaymaktı. Bunu yapmak için gerek ülkemizde gerekse dünyada birçok çalışma yapmış ve bu yolda canını teslim etmiştir." dedi.

Öztürk, "Erbakan hocamız bize gerçek düşmanı ve dostu öğretti. Dünyayı zulmü ile ateş çemberine çeviren siyonizmin hedeflerini her platformda anlatan hocamız, bu zulmü ortadan kaldırmak ve büyük İsrail projesinin gerçekleşmemesi için yapılması gerekenleri de bize öğretmiştir. Fakat onun talebeleri olduğunu söyleyen iktidardaki kardeşlerimiz, bu anlatılanların tersini yaparak düşmanın yanında yer almıştır. Hocamız bize AB, ABD, BM, NATO, İMF ve diğer birçok uluslararası örgütün  hedefinin Büyük İsrail projesine hizmet için kurulduğunu öğretmiş ve bunu ilahi mesaj ile taçlandırarak 'Küfür tek millettir' demiştir. Kısaca bize gerçek dostun ve düşmanın kim olduğunu öğretmiştir. " diye ifade etti.

İSLÂMSIZ SAADET OLMAZ

Dünyaya barış getirmenin tek adresinin İslâm olduğunu söyleyen Öztürk, "Merhum Erbakan hocamızın dediği gibi İslâmsız Saadet olmaz. Bunu idrak edebilirsek ve bütün olaylara bu inanışla bakabilirsek sorunları çözebiliriz. Yoksa günümüz şartları bunu gerektiriyor diye olaylara bakışımızı Hak penceresinden batıl penceresine çevirirsek, ne dünyamızı, nede ebedi yurdumuz olan ahiretimizi kurtarabiliriz. Bunun için fert, cemaat ve toplum olarak bütün olayları İslâm-i açından değerlendirip çözüm yollarını Kur'an ve sünnete göre belirlemeliyiz." diyerek Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'nin bu anlayışla hareket ettiğini söyledi.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.02.2016 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2016-02-08 16:04:53

erbakan erbakan erbakan sanırsın islam tarihinde başka samimi çalışkan müslüman yok. bırakın şu rahmetli adamın başarılarını siz ne yaptınız geçin aynaya kendinize bi sorun

banner90