banner102

Of Ak Parti Danışma Kurulu toplandı

AK Parti Of İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

hamitk
hamitk
31 Mayıs 2014 Cumartesi 11:44
Of Ak Parti Danışma Kurulu toplandı
 Ak Parti Of İlçe Teşkilatının mayıs ayı danışma meclisi toplantısı yapıldı.
Of Belediyesi Toplantı Salonunda garçekleştirilen toplantıya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Of Belediye Başkan Vekili Halim Kaya, AK Parti il yöneticileri Nevzat Çabuk, Aydın Özkurt, Erol Tosun ve Abdülkadir Birinci, Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Genç, zor bir seçim süreci olduğunu, halkın Başbakan Erdoğan'a destek verdiğini belirterek, "Halk 10 Ağustos'ta 'Yeter vesayet değil, halkın oyu ile cumhurbaşkanlığı' diyecektir. Bunun çalışmasını ve bilincini sandığa yansıtacaktır. Buna olan inancım tamdır" dedi.

Nevzat Çabuk ise teşkilatlanmanın önemini vurgulayarak, Of'un yüzde 25'lik hedefe yaklaştığını, 300 üye daha yapıldığı takdirde hedefe ulaşılacağını söyledi.

İlçe Başkanı Terzioğlu, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek, "Seçimlere kenetlenerek katılmalıyız. Daha çok çalışmalıyız ve yüzde 72 olan oyumuzu daha yukarılara taşımalıyız" diye konuştu.

Kadın Kolları İlçe Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu, seçmenlere bire bir ulaştıklarını ifade ederek, "Kadın seçmenlerin fazla olduğunu gördük. Seçim çalışmamızı bu strateji üzerine kurduk ve bunda da başarılı olduk. Bu başarımız, kadınlarımızın başarısı olmuştur" dedi.

Toplantı sonunda 30 Mart seçimlerinde mahallelerinde en çok oyu alan 3 mahalle temsilcisine plaket verildi.

Son Güncelleme: 31.05.2014 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90