banner102

Of AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları Kongresini Yaptı

Ak Parti Of İlçe Teşkilatı aynı günde düzenlediği iki ayrı kongrede Kadın ve Gençlik Kolları yeni yönetimlerini belirledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ocak 2015 Pazartesi 02:31
Of AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları Kongresini Yaptı
Geçen hafta Pazar günü yapılması planlanan ve yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Kadın Kolları ile Gençlik Kolları kongreleri bu Pazar günü yapıldı.

Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen kongrelerde önce Kadın Kolları, ardından da Gençlik Kolları Kongreleri yapıldı.

Kongrelere Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Soner Yalçın, Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ve Partililer katıldı.

Yüzde 86’yı yine alırız

Kongrelerde konuşan İl Başkanı Haydar Revi Gençlik ve Kadın Kolları üyelerine yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Revi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine yüzde 86 oy veren Of halkının 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde bu kez Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na aynı desteği vereceğinden şüphem yok. 7 Haziran’da yapılacak Genel seçimler gerçekten önemli. Yenilenen teşkilatlarımızla inşallah kapı kapı dolaşarak bu seçimlerde de en yüksek oyu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kongrede konuşan Eski İl Başkanı Dr. Adnan Günnar; “5 yıl boyunca birlikte çalıştığımız gerek Kadın Kollarımız ve gerekse Gençlik Kollarımızın vefakar ve cefakar üyelerine teşekkür ediyorum. Sizleri buradan alkışlamak istiyorum” diye konuştu.

Dayak yedik, Kurşun yedik

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral ise yaptığı konuşmada hiç kimsenin bulunduğu noktaya tepeden inme gelmediğini belirterek; “Bizler de bu günlere gelebilmek için çok meşakkatli yollardan geçtik. Refah Partisi gençlik kollarında görev yaparken farklı partilere mensup olan akrabalarımızdan dayak yedik. Çalışmalarımız engellendi. Belediye Başkanı adayı olduk, kurşunlandık. Belediye Başkanı olduk ancak partimiz iktidarda olmadığı için iktidar imkanlarından yararlanamadık. Bugün şükürler olsun burada bulunan tüm arkadaşlarımız bu imkanlardan yararlanarak bu hizmetleri yerine getirebiliyorlar. Özellikle Gençlik Teşkilatımızda bulunan arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Başkanlarımızın peşinde 10 kişilik, 20 kişilik gruplarla dolaşmayın. Bunlar bizim gençliğimize ait davranışlar değildir. Mütevazi olmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan ve tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim kurulu üyeleri belirlenirken mevcut Kadın Kolları Başkanı Nurcan Hacıahmetoğlu ile mevcut Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar yeniden başkanlığa seçildiler.

Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri;

Başkan Nurcan Hacıahmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Serap Türkyılmaz, Gülşah İsmailoğlu, Merve Okutan, Hacer Gedik, Yasemin Öztel, Hacer Soylu, Dilek Aykurt, Hatice Alemdar, Gülsüm Kul, Zeynep Sarıcaoğlu, Yasemin Hacıefendioğlu, Sevim Kar, Emine Holoğlu, Çiğdem Yılmaz, Merve Onur, Yasemin Ulu, Fatma Süleymanoğlu, Büşra Karaahmetoğlu ve Ayşe Saral

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri;

Başkan İlyas Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Halit Öztel, Serdar Kılıç, Murat İnce, Faruk Kumantaş, Mehmet Gündoğdu, Fatih Hacımustafaoğlu, Ömür Arslan, Furkan Aşıkoğlu, Muhammet Tarık Zafer, Volkan Koç, Mehmet İhtiyar, Gökhan Karataş, Aydın Birkan, Hasan Altunkaynak, Feyzullah Onur, Muharrem Şeker, Abdülbaki Gündoğdu, Cemal Ayaz, Samet Öztürk 

Haber Foto: Yüksel Yaşar

Of Ajans

Son Güncelleme: 19.01.2015 02:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAYDAR 2015-01-22 13:00:56

MÜSLÜMAN KARI KURU KARIŞIK TOPLANTI YAPMAZ.YAPSADA AYRI DURURLAR.YAZIK SİZE YAU...

banner90