banner102

Of Ak Parti Kahvaltı Programlarına Devam Ediyor

Ak Parti Of ilçe teşkilatı tarafından ,teşkilat üyeleri , muhtarlar ve sandık görevlilerine kahvaltı verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Mart 2014 Pazartesi 16:18
Of Ak Parti Kahvaltı Programlarına Devam Ediyor
Ali Usta tesislerinde verilen kahvaltıya  Belediye Başkan adayı Salim Salih Sarıalioğlu , teşkilat üyeleri , muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Ak parti Of belediye Başkan adayı Salim Salih Sarıalioğlu kahvaltıda yaptığı konuşmada, "Ben AK Parti OF İlçe Başkan Adayı olarak, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ilçe teşkilatımız ile beraber OF'ta hizmetlerimizin devam edebilmesi için hiç durmadan çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler ve yapacağımız projeler için halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Biz Ak Kadrolar olarak her zaman hizmet etmek ve milletimizi sevindirmek için varız.” dedi.

Cemaat ile aralarında yaşanan tatsız olaylardan dolayı Başbakan'ın kullandığı  ’Bu seçim bir istiklal mücadelesidir." sözünü kullanan Sarıalioğlu,  “30 Mart 2014 Yerel Seçimleri ülkemiz ve milletimiz için önemli hale gelmiştir. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 'Bu seçim bir istiklal mücadelesidir'  sözünü dikkate almalıyız." diye ifade etti.

Trabzon'un Büyükşehir Belediyesi oluşuna da değinen Sarıalioğlu,  “Biz, çocuğundan yaşlısına kadar herkesin huzur içinde hayatını idame ettireceği bir OF tasarlıyoruz. Yerel yönetim yasası ve büyükşehir ile birlikte köklü bir değişim yaşıyoruz. Bu değişim tüm vatandaşlarımıza çok olumlu yansıyacak." diye iddia etti.

AKP İktidarında Ülkeye çağ atlattıklarını iddia eden Sarıalioğlu, “Bizim gücümüz halkımız oldu, yine halkımız olacaktır. Halkımızdan aldığımız destekle ülkeye çağ atlattık. Halkın desteği sürdükçe hizmetlerimiz de katlanarak devam edecek. Halkın duasını almak bizim için her şeyden önemlidir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 11.03.2014 20:38
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tatar ramazan 2014-03-10 16:32:50

yalacıyı ellah yok etsin saadet zamanı

Avatar
Emre Kar 2014-03-10 16:36:49

halkın duasını almak önemli ama bed duasını mı yoksa hayır duasını, onu iyi düşünmek lazım. eğer sadece yollarla, hastanelerle ve en önemlisi spor kompleksleriyle halkın duasını alacaksanız bence bu dua hayır duası olmaz. çünkü benzinin fiyatı 5 tl yi geçti. buna mukabil bütün ürünler zamlandı. bunlara karşı kör olup diğer icraatlarla kanacak olan insanların geçici hayır duasını alırsınız herhalde.

banner90