banner102

Of Ak Parti Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Sarıalioğlu, İlçe Başkanı M.Hakan Terzi ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri STK ve Siyasi Parti Ziyaretlerini sürdürüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Şubat 2014 Pazartesi 16:17
Of Ak Parti Ziyaretlerini Sürdürüyor
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkan Adayları çalışmalarını hızlandırdı. Bu bağlamda Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu ve beraberindeki partililer ile aynı gün içerisinde Of Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Of Şoförler Odası, Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı, CHP Of İlçe Teşkilatı, Bölümlü Çay Fabrikası Müdürlüğü ve Of'un Nabzı Gazetesini ziyaret etti.

Gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaretleri kısa süreli sohbet şeklinde gerçekleştiren Ak Parti kadroları, her gittikleri yerden kurum çalışmaları hakkında bilgi alıp kendilerine yöneltilen talepleri dinlediler. Aynı zamanda kendi proje ve çalışmaları hakkında da bilgi veren partililer, 30 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerin kardeşlik havası içerisinde geçmesi temennisinde bulundular.


OF'UN NABZI'NA ZİYARET
Of'un Nabzı Medya Merkezi'ni ziyaret eden Ak Parti heyeti, Genel Yayın Yönetmenimiz Ahmet Muratoğlu, Gen. Yayın Yön. Yrd. Recep Arslan, Genel koordinatörümüz Hamit Küçükakyüz ve Haber Sorumlumuz Fahri Hacıcaferoğlu tarafından karşılandı. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve belediye başkan adayı Salim Sarıaloğlu'nun yanısıra Ak Parti Of İlçe Yönetiminden pekçok isim de hazır bulundu. Ak Parti Of  İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu "Of basının güçlü duruşunu takdir ettiklerini belirterek bu duruşun Of'a artı bir değer olarak geri döndüğünü ve hizmet veren basın mensuplarının önemli bir görev yaptığının" altını çizdi. Belediye Başkan adayı Salim Sarıalioğlu ise seçime dönük çalışmalarından bahsederken en kısa sürede projeleri ile seçmenin karşılarında olacaklarını ve bu düşüncelerini Oflularla paylaşacaklarını belirtti. Sarıalioğlu ayrıca seçimde kim kazanırsa kazansın seçim sonrası diğer adayların yeni seçilecek başkanla Of'a hizmet adına omuz omuza yürüyerek destek vermesi gerektiğini ifade etti. 
Salim Salih Sarıalioğlu, 'Hedef 2023' vizyonuyla Of'a AK Belediyeciliğini yeniden kazandıracaklarını iddia ederek, hazırladıkları projeleri, başkan oldukları anda yapmaya başlayacaklarının sözünü verdi.
Genel Yayın Yönetmenimiz Ahmet Muratoğlu ise seçimlerin huzur ortamı içersinde geçmesi ve Of'a fayda veren sonuçlarla neticelenmesi temennisinde bulunurken tüm adaylara başarılar diledi.


SAADET PARTİSİ'NE ZİYARET
Saadet Partisi İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Ak Parti heyetini teşkilat binasında Saadet Partisi Of ilçe Başkanı M. Celal Vahapoğlu, başkan yardımcısı Nurettin Ulusal Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral ile ilçe yönetimine mensup diğer isimler karşıladı. Karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştirildiği ortak toplantıda seçimlerin huzur ortamında geçmesinin altı çizilirken, adaylar da birbirine başarılar diledi.

Ak PArti Of İlçe Başkanı Terzioğlu, Ak Parti heyetinin sivil toplum örgütleri ve diğer siyasi partilere ziyaretlerinin süreceğini belirtti.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.02.2014 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin GÜNDOĞDU 2014-02-10 17:41:01

Hazir ordayken devir teslimi yapin ciksin aradan

Avatar
EYÜP 2014-02-10 17:02:51

akp boşuna uğraşmasın.sandığa gömülecek.

Avatar
eyup aydın 2014-02-10 17:12:13

eninde sonunda milli görüşe gelecekler şimdilik ziyaret için geldiler zamanı geldiğinde temelli gelecekler inşaallah sonuçta baba ocaği

Avatar
Görünen Köy 2014-02-12 17:04:29

arkadaşlar bi konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.hemen üstteki resime bakarsanız herşey ayan beyan ortadadır.akp ilçe teşkilatı bile memnun değil bu işten zoraki geziyorlar adaylarıyla.31 mart günü hakan bey de gönderilecekler listesine girmiştir.görünen köy kılavuz istemez:))

Avatar
Dağlı 2014-02-11 00:21:21

Murata yapılan mahşerde ayrı sandıkta ayrı sorulacak,irfan bey iyi çalış iyi o koltuğun hakkını ver bu milleti kurtar...

Avatar
OF SAADET PARTİSİ GELİYOR GÜMBÜR GÜMBÜR 2014-02-11 17:15:26

Yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz. Ad soyad giriniz. Yorum yazarken lütfen aşağıda yazılan uyarıları göz önünde bulundurunuz!

banner90