banner102

Of Belediyesi'nin Üçüncü Başkan Adayı da Tanıtıldı

CHP Of İlçe Teşkilatı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’nin Of Belediye Başkan Adayını Of Belediye Konferans Salonunda kamuoyuna tanıttı.

28 Aralık 2013 Cumartesi 19:19
Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıya CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Eski İl Başkanı Cafer Hazar, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazın Özcan, İlçe Başkanı Erdal Özçelik, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Of Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Erdal Özçelik yaptı. Özçelik konuşmasında gündemde bulunan konulara değinerek AK Partiye eleştirilerde bulundu.

İlçe başkanının konuşmasından sonra İl Başkanı Yavuz Karan kürsüye geldi.

İl Başkanı Yavuz Kıran da gündeme ilişkin konulara değinerek Başbakanın bu süreçle ilgili akıllandığını ve bakanlarını buna göre değiştiğini ifade etti.

Toplantının son konuşmasını CHP Of Belediye Başkan Adayı Emel Saral yaptı. Saral, Şair Nazım Hikmet’in kadınlar isimli şiirini okuyarak konuşmasına başladı. Saral kendisinin de bir anne olduğunu ve Belediye Başkanı olduğu zaman ilçeyi bir anne şefkatiyle kucaklayacağını ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.01.2014 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
allah allah 2013-12-29 17:28:32

chp nın ofta belediye başkanı mı var.

banner90