banner102

Of CHP Kaptanoğlu'ile Devam Dedi

Bir süre önce istifa eden Erdal Özçelik ile boşalan Of CHP İlçe Başkanlığına Fahri Kaptanoğlu getirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Mart 2015 Pazartesi 00:33
Oğuzhan Tesislerinde basına açık sabah kahvaltısı ile yeni yönetim basına tanıtılırken, kahvaltı programına CHP İl Başkanı Güzide Uzun, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Of İlçe Eski Başkanı Erdal Özçelik, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Kahvaltı öncesi konuşma yapan Fahri Kaptanoğlu, daha önce görev yapmış bütün örgüt             arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Kaptanoğlu, "Biz CHP olarak sadece CHP lileri değil, tüm ilçe halkını kucaklayacak yeni bir yönetim oluşturuyoruz. Bu yönetim ile önümüzdeki seçimlere hazırlık yapacağız. "diyerek bu çalışmalarla AKP'nin önüne set oluşturacaklarını söyledi.

Kaptanoğlu'nun konuşmasından sonra söz alan CHP  İl Başkanı Güzide Uzun,"Cumhuriyet karşıtları tarafından son 60 yıldır ülke genelinde CHP'yi din karşıtı gibi göstererek algı operasyonları yapıldı. Bizler bu algıyı kaldırmanın gayreti içindeyiz. " diyerek çalışmalarını birlik-beraberlik içerisinde çok çalışarak yapacaklarını söyledi.

Fahri Kaptanoğlu Başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi Of İlçe yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Mahmut Tarakçı, Ahmet Korkmaz, Yener Kılıç, Bülent Saral, Hayrettin Aydın, Barış Akyüz, Şeref Öztel, Mahmut Özcan, Niyazi Yar, Adem Çakır, Yılmaz Koçbıyıkoğlu, Zeki Tursun, Mustafa Akyüz, Cafer Beykoz, Suat Saral, Muharrem Yılmaz, Semahat Sarıalioğlu, Şenay Akyüzlü, Kadriye Meriç, Selçuk Kansız, Habib Küçükakyüz, Eşref Abdik, Yaşar Uzun ve Niyazi Ulu


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.03.2015 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram Yıldız 2015-03-17 08:26:07

Fahri Kaptanoğlu kardeşimi en içten duygularımla tebrik ediyorum başarılar diliyorum.

Avatar
nurettin kaptanoğlu 2015-03-20 11:12:56

sevgili amcaoğlu sen bu chp ye bir kaç gömlek fazlasın

banner90