banner102

OF CHP'de Temel Siyasi Eğitim Programı

CHP üyelerinin Temel Siyasi eğitiminin 2.etap çalışmaları 30-31 Mart 2013 tarihinde CHP Of İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

31 Mart 2013 Pazar 20:18
OF CHP'de Temel Siyasi Eğitim Programı

CHP Of İlçe binasından gerçekleşŸtirilen eğŸitim programı 11 parti üyesi ile gerçekleşŸtirildi. EğŸitim programı, CHP Trabzon İl Yöneticisi UğŸur DeğŸirmenci(EğŸitim Sınıfı sorumlusu, Emel Saral (Of İlçe BaşŸkanı), Erdal ܖzçelik(Of İlçe BaşŸkan Yardımcısı, Mecit Solmaz (Araklı İlçe BaşŸkanı), Osman Dilber (Araklı Gençlik Kolları BaşŸkanı)’in katılımları ile gerçekleşŸtirildi.

2 gün süren eğŸitim programı 11 CHP Yöneticisinin katılımı ile gerçekleşŸtirildi. Programın birinci gününde üyelere temel siyasi eğŸitime yönelik kurumsal dersler verilirken, programın ikinci gününde eğŸitimin bir parçası olan sosyal proje çalışŸmalarının tasarımı yapılarak, eğŸitim sonunda hazırlanmışŸ olan sosyal proje çalışŸmaları uygulamaya koyuldu.

CHP Of İlçe BaşŸkanlığŸı binasında gerçekleşŸtirilen, üyelerin temel siyasi eğŸitimi programı, tüm grupların eğŸitimini tamamlayana kadar devam edecektir, denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ademoğlu 2013-04-01 09:39:27

deveye sormuşlar sırtın neden egri devenin cevap vermiş nerem dogriki ha deve ha ce hepe

banner90