banner102

Of Genç Saadet'te Görev Değişimi

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, yedi yıldır azim ve özveriyle yürüttüğü Gençlik Başkanlığı görevini Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gözütok'a devretti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ekim 2014 Cuma 05:11
Of Genç Saadet'te Görev Değişimi
Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongresi sonrası görev değişikliklerine giden Of Saadet, Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de Murat Gözütok'a verdi.


Beş yıl süreyle Of Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Süleyman Baş, Of ilçesinde yaşayan bütün gençlerin sorumluluğu ile yürüttüğü bu yükü Milli Görüş'ün farklı bir merciinde yürütmeye devam edeceğini söyleyerek yeni Gençlik Başkanlığına atanan Murat Gözütok'a yeni görevinde başarılar diledi.

MÜCADELEMİZ ÖLENE KADAR DEVAM EDECEKTİR

Milli Görüş'ün bir neferi olarak hangi alanda olursa olsun çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Baş, "Bizler Milli Görüş neferi olarak çalışmalarımızı mezara girene kadar devam ettireceğiz. Çünkü bu Hak davayı yeryüzüne hakim kılmak için mücadele edenler, belirli bir zaman çalışıp kenara çekilemez. Bunun için mücadelemiz ölene kadar devam edecektir." dedi.

Milli Görüş'ün en büyük gençlik kuruluşu olan Anadolu Gençlik Derneği Of şubesinde göreve başlayan Süleyman Baş, Of İlçesinde yaşayan bütün gençlerin sorumluluğunu bu alanda da üstlendiklerini söyleyerek Milli Görüş neferi olarak aynı heyecan ve azimle bu alanda görevini devam ettireceğini söyledi.

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Murat Gözütok da bir açıklama yaparak görevi devraldığı Süleyman Baş'a bu zamana kadar özveri ile yürüttüğü Gençlik Başkanlığı görevi için teşekkür etti.

İLÇEMİZE GÜZELLİKLER KATACAK PROJELER HAZIRLAYACAĞIZ

Kendisine yüklenen sorumluluğun ne derece önemli olduğunun bilincinde olduğunu söyleyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, "Maneviyat şehri olarak anılan güzel ilçemizde hayırlı çalışmalar yapmak üzere yeni oluşturduğumuz Yönetim Kurulumuz ile birlikte ilçemize güzellikler katacak önemli projelerin planlamasını yaparak çalışmalarımıza başlayacağız. Bu anlamda bizlere düşen bu büyük sorumluluğu Allah'ın izniyle layıkıyla yerine getireceğimize inancımız tamdır." dedi.

Merhum Milli Görüş Lideri Erbakan Hocanın gençlere verdiği önemi hatırlatmak adına "Hayat doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının, adaletle zulmün mücadelesinden ibarettir. İslam sadece Müslümanlara değil bütün dünyaya huzur ve barış getirecek değerleri bünyesinde taşımaktadır. Gençler de bu barışın teminatıdır. Barış, kardeşlik, sevgi, adalet ve huzur tüm insanlığın ortak talebidir. Müslüman gençlerin de bu değerleri taşımaları bir zorunluluktur.” Rahmetli Erbakan Hocanın sözünü paylaşan Gözütok, "Erbakan hocamızın ifade etmiş olduğu bu sözde hak batıl mücadelesinde hak safında mücadelemizi Allah’ın izniyle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Biz ilçemizde yapacağımız hayırlı çalışmalarla önce ilçemizi güzelleştireceğiz. Bu güzellikler halka halka yayılarak ilimizi, bölgemizi, ülkemizi ve tüm dünyayı saadete kavuşturacaktır." diyerek kendileri ile birlikte bu mücadeleye katılmak isteyen tüm gençleri de teşkilatlarına davet ettiğini belirtti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.10.2014 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem taşaron 2014-10-09 19:13:50

akp eline su dökemessiniz sizin sayınız neki

Avatar
Musata Yıldız 2014-10-15 10:57:44

saadetçiler hala İran'ın gerçek yüzünü görmekten aciz..hamaney ne diyor;''esedin gitmesi israil'in güvenliğini tehdit eder''siz kim Erbakanı temsil etmek kim..Mehdiye kadar Türkiyenin lideri Tayyiptir..okkadar..

banner90