banner102

OF GENÇ SAADET'TEN GENÇLERE ÇAĞRI

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları 29 Ekim Cuma günü saat 19.30 Trabzon Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 'Milli Görüş Buluşması' programına tüm gençleri ve yüreğinin sesini dinleyen bütün vatandaşları davet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ekim 2015 Çarşamba 02:46
OF GENÇ SAADET'TEN GENÇLERE ÇAĞRI
Of ve çevresinde gecenin geç saatlerinde astıkları pankartlarla vatandaşları bilgilendirmek ve pankartlarda yazılı olan "AB değil İslam Birliği, Temiz Mazi,Kadro ve Gelecek, Saadetsiz Meclisten Hayır Gelmez, Kazanmak Hak'tan Yana Olmaktır sloganlar ile yüreğinin sesini dinleyecek olan vatandaşlara duyuruda bulunan Gençler, hedeflerinin ülkemize ve dünyaya huzur ve saadetin gelmesi için mücadele etmek olduğunu dile getirdiler.

ENGELLERE ALDIRIŞ ETMİYORUZ!

Yaptıkları çalışmalar hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, "Saadet Gençliği olarak hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeksizin genç kardeşlerimiz ile gece gündüz davamızın yeryüzüne hakimiyeti için mücadele ediyoruz. Önümüze koyulan maddi ve manevi engellere zerre kadar aldırış etmeden inandığımız Milli Görüş davası için mücadelemiz önümüze getirtilen seçimlerle bitmeyecek, ancak ve ancak dünyanın yıkılışına kadar devam edecektir. "dedi.

İNSANLIĞIN KURTULUŞU İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ!

Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocanın 'Her Milli Görüş'çü kendisi için değil kardeşi için çalışır' sözünü hatırlatan Gözütok, "Merhum hocamız bize davamız ile ilgili çok şey öğretti. Rabbim kendisinden razı olsun. Onun davamız ile ilgili bizlere öğrettiği bazı önemli maddeleri saymak istiyorum, Bu dava sadece kendimizin kurtuluşu için değil, yeryüzünde bütün insanlığın kurtuluşu için mücadele edenlerin davasıdır. Bu dava kula kul olmaktan çıkıp bizleri yoktan var edene kul olmaya davet edenlerin davasıdır. Bu dava dil, din, ırk gözetmeksizin herkesin hakkını veren ve adaleti Hakka dayalı şekilde sağlayanların davasıdır. Bu dava üç kuruşluk hesapların davası değil, yapılan her işi ahirete göre hesaplayanların davasıdır. "diyerek 23 Ekim 2015 Cuma günü Trabzon Kapalı Spor Salonunda Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'ın katılımı ile gerçekleştirecekleri programa tüm vatandaşları davet etti.    

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.10.2015 02:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90