banner102

Of Saadet Mısır Katliamlarına Sessiz Kalmadı

Mısır’da gerçekleşen darbe ve sonrasındaki katliamlara karşı gerçekleştirilen eylemlerin öncülüğünü her zaman olduğu gibi yine Saadet Partisi yaptı. Bu bağlamda Konya’da gerçekleştirilen Dev Mısır Mitingi’ne Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı yoğun katılım sağladı.

22 Ağustos 2013 Perşembe 20:38
Of Saadet Mısır Katliamlarına Sessiz Kalmadı

 Darbecilerin gerçekleştirdiği ikinci büyük katliama sessiz kalmama adına Saadet Partisi ikinci büyük mitingini Konya’da gerçekleştirdi.  Yüzbinlerce kişinin katıldığı mitinge Of Saadet’te yoğun katılım sağladı.

MİTİNGLERİ İMAN GÜCÜ İLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Miting izlenimleri ve katledilen Mısır halkı hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş, ‘Bizler, Milli Görüşçüler olarak Her zaman olduğu gibi zalimlerin karşısında, mazlumların yanında olmayı şiar edindik. Yine aynı şekilde yeryüzünde yaşayan bütün mazlumların yanında olma adına yapmış olduğumuz mitinglere yenisini eleyerek, Mısır’da gerçekleştirilen katliamlara sessiz kalmama adına kısa sürede yeni bir dev miting düzenledik. Türkiye’nin dört bir yanından zalimin karşısında dim dik durmak ve mazlumların yanında olmak için yollara düşen Milli Görüşçüler, Konya Hükümet meydanını doldurdular. Kısa sürede gerçekleşen bu büyük miting hiçbir maddi güç ile gerçekleşmemiş, sadece ve sadece İman gücüyle gerçekleştirilmiştir’ dedi.

SESSİZ KALMAK İNANCIMIZA TERSTİR

Hakk’ın yanında yer almak için mücadele ettiklerini dile getiren Süleyman Baş, ‘Müslümanları ve mazlumları ilgilendiren olaylara, gerek ilçemizde gerekse ülke genelinde olsun, sessiz kalmama adına mücadele ederek gerekli çalışmaları yapma gayreti içinde oluyoruz. Dünyanın her tarafında Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen katliamlara sessiz kalmak, bizim inancımıza ters düşen iştir. Bunun için azimle ve gayretle çalışıyoruz’ diye ifade etti.

BİN DEĞİL BİR İDİK!

Yaptıkları programları sürekli az göstermeye çalışan medyaya da değinen Baş, 'Biz yeryüzünde yaşayan tüm insanlığın saadeti için çalışırken, sözde muhafazakar gözüken birtakım basın kuruluşu yaptığımız bir çok programı küçük göstermek için adeta bize düşman olanlarla yarışıyorlar. İşin en üzücü tarafı ise gizlemeye çalıştıkları programlar, ümmeti ilgilendiren programlar. Bazı partilerin  siyasi mitinglerini bir iken bin gösteren basın kuruluşlarının, bizim ümmet için yaptığımız programları bin iken bir neden gösteriyor? Bizden en çok korkan Siyonizm ile yoksa bir bağlantıları mı var? Eğer yoksa neden onlar gibi bizi gizlemek için bahane arıyorlar? Ama olsun biz bin değil bir olsak ta bütün dünyaya Hakkı haykırmak için yeteriz' diyerek sözlerini tamamladı.





Diğer Fotoğraflar için burayı tıklayınız..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.08.2013 09:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
garip 2013-08-23 11:12:01

zaten saadet de olmasa dünya ve türkiye müslümanları hepten perişan olur..allah razı olsun sizlerden..diğer sessiz müslümanlara örnek olur inşallah..

Avatar
az çok 2013-08-27 22:12:57

1.2 siniz ama her taşın altından çıkıyorsunuz helal size.ama bu millet size layık değil bence.

Avatar
bekir baykuş 2013-08-30 00:30:04

saadet siyasetei bırakmalı islama dönmeli

banner90