banner102

OF SAADET ÜYELERLE İFTARDA BULUŞTU

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Nisan ayı İlçe Divan Toplantısını Of Sahil Hasbahçe Düğün salonunda üyelerin katılımı ile iftarlı şekilde gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Nisan 2022 Perşembe 14:33
OF SAADET ÜYELERLE İFTARDA BULUŞTU

İftar öncesi yaptığı kısa konuşmada katılım sağlayan üyelere teşekkür eden Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz kardeşliğimizi pekiştirmek, Ramazan ayının bereketinden faydalanmak için yapmış olduğumuz iftarlı İlçe Divan Toplantımız hayırlara vesile olsun. Müslümanlar olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ramazan ayı da bu birlikteliğe vesile olması açısında bizler için büyük bir fırsattır. Fırsatı değerlendirme adına teşkilat olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine koli yardımında bulunduk. 4 bin adet yardım kolisini Mahalle Başkanlarımız ve Muhtarlarımız aracılığı ile tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bunu yaparken ihtiyaç sahiplerini rencide edici hareketlerden uzak durup aynı düşüncede olsun veya olmasın, bize geçmişte hakaret etsin veya kötülesin, hiçbir şekilde bunları dikkate almadan tespit edilerek bize ulaşan bütün ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerini ulaştırdık. İnşaAllah Saadet Partisi’nin iktidarında hiçbir ihtiyaç sahibinin kalmaması için mücadele edeceğiz. “ diyerek tüm Müslümanların Kadir gecesini ve Ramazan bayramını tebrik etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90