banner102

Of Saadet'ten muhteşem Aday Tanıtım gecesi

Saadet partisi Of İlçe Teşkilatının düzenlediği Milletvekili adayları tanıtım programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

13 Mayıs 2011 Cuma 19:23
Of Saadet'ten muhteşem Aday Tanıtım gecesi

Saadet partisi Of İlçe TeşŸkilatının düzenlemişŸ olduğŸu Milletvekili adayları tanıtım programı yoğŸun katılım ile gerçekleşŸti.
  
SAADET TAM KADRO
YoğŸun katılım ile gerçekleşŸtirilen Milletvekili Adayları tanıtım toplantısına, Trabzon’un Yıldızları diye adlandırılan Milletvekili adayları, Mustafa Güney, Mehmet Uz, Mustafa Yılmaz, Necati Eraydın, ܜmit İsmail ÇebioğŸlu ve Muhitin Hamdi Yıldırım’ın yanı sıra Saadet Partisi Of İlçe başŸkanı M.Celal VahapoğŸlu, Saadet Partisi Trabzon merkez ilçe başŸkanı Mustafa DurmuşŸ, Araklı ilçe başŸkanı, şžakir şžahintaşŸ, Sürmene ilçe başŸkanı Ali MemişŸ, KöprübaşŸı ilçe başŸkanı Mustafa ܜçüncü, ܇aykara ilçe başŸkanı, Mehmet KadıoğŸlu, Dernekpazarı ilçe başŸkanı Ali Yılmaz, Hayrat ilçe başŸkanı ܖmer Çelebi, Rize MüfettişŸi Kenan HacıfazlıoğŸlu, Arsin YeşŸilyalı Belediye BaşŸkanı Mustafa Fidan ile diğŸer siyasi parti mensuplarından da katılım olduğŸuu görülürken çok sayıda davetli katıldı. 

 
ERBAKAN SİNEVİZYONU GܖSTERİLDİ
Program istiklal marşŸı ile başŸladı. Ardından Milli görüşŸ lideri merhum Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN’ın kısa kısa konuşŸmalarını içeren sinevizyon gösterisi yayınlandı. Gösterim sırasında Erbakan hocanın bazı konuşŸmaları salondakiler tarafından alkışŸlandı. 

Programın açılışŸ konuşŸmasını İlçe başŸkanı M.Celal VahapoğŸlu yaptıktan sonra Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayları sırasıyla kürsüye çıkarak kısa bir selamlama konuşŸmaları yaptılar. Adaylardan ܜmit İsmail ÇebioğŸlu ve Muhittin Hamdi Yıldırım ise Milli görüşŸü ve günümüzdeki oynanan oyunları detayları ile anlattılar. 

İsmail ܜmit ÇebioğŸlu konuşŸmasında, "Araklı’da konuşŸma yaparken hiddetimden kürsüyü kırdım, ama Muhittin abime söz verdim burada kürsüye vurmayacağŸım" dedi. ÇebioğŸlu konuşŸmasında "bana deli derler, ben davamın delisiyim, Muhittin abimde velisidir. Bu akşŸam deli ile veliyi idare edeceksiniz" diye seslenince salondakiler gülücüklere boğŸuldular. 

ÇebioğŸlu konuşŸmasına şŸöyle devam etti,
 
MİLLİ GܖRܜşžÜ‡Üœ YARATILIşž GAYESİNİ BİLİR
“ Milli GörüşŸçü insan, YaratılışŸ gayesini bilen adam demektir. 'Ben Milli GörüşŸçüyüm' diyenler sizi aldatmasın, bu diyenleri görüyoruz. İslam coğŸrafyasında zulüm ve işŸkence varken kimden taraf olduklarını görüyoruz. Zulüm ve işŸkence altındaki bacılarımız bize seslenerek, gelin bizi kurtarın demiyor ya ne diyor? Gelin bizi öldürün namusumuzu kirlettiler, bu kirle yaşŸamaktansa ölmeyi tercih ederiz diyorlar. Biz bunun için yola çıktık. Bunun için gece gündüz mücadele ediyoruz. Yoksa topal ayağŸımla burada ne işŸim var? Biz parti ve vekil olma mücadelesi vermiyoruz. Biz yeryüzüne Hak haki olması için mücadele ediyoruz” dedi.

“Bizi Allah Zülcelal sürekli imtihanlarla sınava tabi tutuyor, son yaşŸadığŸımız imtihanda da, Allah Zülcelal Liderimiz Erbakan hocamızı elimizden aldı ve baktı ki, sizler Erbakan’a mı inanmışŸ ve peşŸinden gidiyordunuz, yoksa Erbakan’ın davasına inanarak onun yolundan, gidiyorsunuz diye bizi sınava tabi tuttu. Elhamdülillah ki bizler bu sınavda da yerimizde sabit durduk ve ayağŸımız kaymadı” dedi. 

Saadet Partisi'nin iktidar olmaması için oyunlar oynandığŸını belirten ÇebioğŸlu sözlerine şŸöyle devam etti:
 
'BUNLAR SİZİN UşžAKLAR' DİYORLAR!
“Bu ülkede Milli görüşŸün haricinde bütün görüşŸlerde yer almak suç değŸil fakat Milli görüşŸçü olmak suçtur. Bu yüzden bizim iktidara gelmememiz için bütün oyunları üzerimizde oynuyorlar. Televizyon ve gazeteler ile bizi yok saymaya ve Türkiye’de sadece mecliste bulunan partiler varmışŸ gibi göstererek halkı kandırmaya çalışŸıyorlar. Bu yüzden bizde gece gündüz insanlara bunları anlatmaya çalışŸıyoruz. İnsanlara anlatırken de, karşŸılaşŸtığŸımız birçok insan bize, Hükümetin yaptığŸı kötülükleri, “bunlar sizin uşŸaklar” diyerek suçlamaları bizim üzerimize atıyorlar. İyiliklerini de onlara mal ediyorlar. Bizde kendilerine, evet onlar bizim büyüklerimiz, ağŸabeylerimiz. Onların hiç birşŸeyi yokken biz onlara destek verdik ve onların yanında olduk. Onları Erbakan hocamız yetişŸtirdi. Onlarda bu işŸ Erbakan hocanın tutturduğŸu yol ile olmaz diye ayrıldılar. Onların suçunu bize neden atıyorsunuz? Hem kötülüklerini bize mal edipte iyiliklerini neden onlara mal ediyorsunuz?  diyoruz, dedi.

Programın akışŸında, Saadet Partisi Rize’nin ArdeşŸen İlçesi Gençlik Kolları üyesi Serdar DemirtaşŸ, merhum Erbakan için hazırladığŸı ezgisini çoşŸkulu şŸekilde salondakiler ile paylaşŸtı. 

Programın devamında Trabzon Milletvekili adayı Muhittin Hamdi Yıldırım konuşŸma yaptı.

Yıldırım konuşŸmasında şŸunlara değŸindi:
 
"SENİN DAVA ADINA SܖYLEDİğžİN HER CܜMLE İ܇İN 6 AY HAPİS YATMAYA RAZIYIM!"
“ Of ilçesi Milli GörüşŸün en önemli yerlerinden birisidir. Burada yetişŸen önemli alimlerden biri olan H.Dursun Efendi, Muhterem hocamızı her defasında Giresun’da karşŸılardı. Arıca Erbakan hocamıza, 'senin dava adına söylediğŸin her cümle için ben 6 ay hapis yatmaya razıyım' demişŸtir.. Muhterem hocamız Hapiste iken, hapishanede bulunan dava insanlarına Kur’an-ı kerimde bulunan 544 cihad ayetini ezberletmişŸtir. Milli görüşŸten ayrılmayanlarda o insanlardı. Hocamız bizlere sohbet verdiğŸinde biz kendisini ayakta dinlerdik. Fakat bizden ayrılanlar salonların arka tarafında, “biz bunları çok dinledik hocam” diyerek tespih sallarlardı. Hocamızı onlar anlayamadılar. Bu ülkede Erbakan hocamız 50 sene sonra çok daha iyi anlaşŸılacaktır. Bu ülkede İslam’a hakaret edileceğŸi zaman bunu Erbakan hocamız üzerinden yapıyorlardı. şžimdi Allah ZülcelÜ¢l Hocamızı bizden aldı, düşŸmanlarının kılıcı da elinden düşŸmüşŸ oldu" dedi. 

Yıldırım konuşŸmasına, AK Parti Hükümetinin yaptığŸı yanlışŸlıkları da belgeleriyle anlatarak, konuşŸmasını salondakilerden çalışŸma sözü alarak sonlandırdı. 

Program, Muhittin Hamdi Yıldırım’ın konuşŸmasından sonra bütün milletvekili adaylarının kürsüye çıkarak salondakileri birlikte selamlamasıyla, sona erdi.
 
Program Videoları
ܜmit İsmail ÇeBİOğžLU
 
Serdar DEMİRTAşž - İnadım İnat

İnadım İnat - Serdar DemirtaşŸ (Lazca)

Necati Eraydın'ın teşŸekkür konuşŸması

Mustafa Yılmaz'ın teşŸekkür konuşŸması

Mustafa Güney'in teşŸekkür konuşŸması

Muhittin Hamdi  Yıldırım'ın Milli GörüşŸ'ü anlatması

Mehmet Uz'un teşŸekkür konuşŸması

M.Celal VahapoğŸlu'nun açılışŸ konuşŸması

Adayların Toplu Halde Selamlaması

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90