banner102

RAMAZAN AYI HAYIRDA YARIŞMA AYIDIR!

Sadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, gerçekleştirdikleri İlçe Divan Toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Nisan 2022 Salı 04:28
RAMAZAN AYI HAYIRDA YARIŞMA AYIDIR!

İdrak edecek olduğumuz Ramazan ayının tüm insanlığın saadetine vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Yüce Rabbimiz bu Mübarek Ramazan ayını bütün insanlığın huzuru için bizlere bahşetmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Müslümanlar için dünya ve ahiret saadetine vesile olacak olan bu mübarek ay, diğer bütün insanlık için de dünyasının huzuruna vesile olacağına inanıyoruz.” dedi.

Kim bu ayda bir oruçluyu iftar ettirirse, bu onun günahlarının affına, cehennem ateşinden kurtuluşuna vesile olur ve oruçlunun sevabında hiçbir azalma olmaksızın aynısı onun için de olur.” diye buyuran Sevgili Peygamberimizin şu hadisi şerifini hatırlatarak Ramazan ayında yapacak oldukları çalışmalar hakkında da açıklama yapan Muratoğlu, “ Peygamber efendimizin bu müjdesine nail olmak için geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da 68 mahallemize Muhtarlarımız ve Mahalle Başkanlarımızın aracılığı ile birebir ulaşarak belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine yardım kolilerimizi ulaştıracağız. Rabbimizin rızasını kazanmak, günahlarımızın affına vesile aramak ve cehennem ateşinden korunmak için yaptığımız bu yardımların, ülkemiz olarak büyük bir ekonomik krizin içinde olduğumuz şu günlerde bu ailelere ufak bir nefes aldıracağına inanıyoruz. Yüce Rabbim bizleri bu mübarek Ramazan ayı hürmetine hasetten, gıybetten, dedikodudan, görünür görünmez kazalardan belalardan muhafaza eylesin.”diyerek tüm Of Halkının ve İslam Âleminin Ramazan ayını tebrik etti.

ERBAKAN HOCAMIZN BUNLARI UYARDI AMA!

Ülke meselelerine de değinen Muratoğlu, “Maddi ve manevi bereket ayına girdiğimiz şu günlerde maalesef ekonomisi iyi olan insan sayımız her geçen gün azaldığını, ihtiyaç sahiplerinin arttığına şahit oluyoruz. Zamsız bir günümüzün olmadığı bu düzeni bu hale getirenler maalesef ülkemizde ne ekonomik, ne sosyal nede manevi sorun olmadığına inanıyorlar. Bu inanışlarından dolayı yaşadığımız her alandaki sorunlar, iktidardakiler tarafından düzeltilemeyecek anlamına gelmektedir. Rahmetli Erbakan hocamız bunları ilk göreve geldikleri 2003 yılında tv ekranlarında yol göstererek uyardı. Fakat uyarıların hiçbirine kulak vermeden biz bir kaşık suda boğacak olan ve her daim sömüren emperyalist güçlerin taşeronluğunu yapmanın gayretini gösterdiler. Kendi medeniyetimizi bırakıp Avrupa Birliğini kabul edilebilir medeniyet olarak alıp uygulamaya koydular. Sonucu vahim tablosunu iktidardakiler hariç hepimiz görüyor ve yaşıyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 05.04.2022 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90