banner102

SAADET GENÇLİĞİ OF’TAN START VERDİ!

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları tarafından 18 ilçede yapılması planlanan “Gençlik Buluşmaları” programının ilki Saadet Partisi Of Gençlik Kolları’nın ev sahipliğinde Of Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Ocak 2015 Salı 05:26
Trabzon’un diğer ilçelerinde bulunan Milli Görüş teşkilatlarının da katıldığı programa konuşmacı olarak katılması beklenen Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Ankara’da trafiğe yakalanınca uçağı kaçırdı. Yaşadığı bu talihsiz olaydan ötürü programa telefonla bağlanarak herkesten özür dileyerek helallik istedi.

Aydın, telefon konuşmasında Haziran ayında gerçekleşecek olan genel seçimlerin çok önemli olduğunu ve bu seçimler için gençlik teşkilatlarımızın yapacağı verimli çalışmalarla güzel sonuçlar alınacağına inandığını ifade etti.

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy da 18 ilçe 18 buluşma projesinden kısaca bahsederek, gençlik buluşmalarını 18 ilçede yaparak teşkilatlara heyecan katmak istediklerine ve bununla birlikte Milli Görüş çatısı altında çalışabilecek yeni gençlerin bulunmasına vesile olmasını temenni ettiklerini ifade etti. Ayrıca salona katılanların yaşlarına da atıfta bulunan Aksoy “Programımızın adı gençlik şöleni ve salonumuza baktığımız zaman burada yediden yetmişe birçok insan görüyoruz. Bizim için genç, inanç ve idealleri uğruna fedakârlık yapabilendir.” dedi.

Programa ev sahipliği yapan Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok da programa katılan herkese teşekkür ederek Milli Görüş'ün kalesi olan Of’ta bu programın başlamasından duydukları memnuniyeti ifade etti. Gözütok, sadece bu programda değil diğer ilçelerde gerçekleşecek olan tüm gençlik buluşmalarına Of Gençliği olarak gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.

Programa konuşmacı olarak katılan ESAM Trabzon Şube Başkanı Abdurrahim Güneş de güncel meselelere dair önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle Ak Parti iktidarının 12 yılda gerçekleştirdiği hem iç hem dış politikadaki olumsuz hamlelerine Milli Görüş teşkilatlarının her zaman itiraz ettiğini ve bu sorunlara hiçbir zaman çanak tutmadığı için şerefli ve onurlu bir şekilde ayakta durduklarını ifade etti.

Güneş, Saadet Partisi’nin savunduğu davanın haklılığının, aldığı oy oranıyla ölçülemeyeceğini ve bu davanın er yada geç zafere ulaşacağını söyledi.

Dolu dolu geçen program, Sunucu&Yorumcu Adem Yılmaz’ın söylediği şiirlerle ve akabinde yapılan hediye çekilişiyle son buldu.

Saadet Partisi Of Gençlik Kollarının ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Hayrat İlçe Başkanı Ömer Çelebi, BBP Of İlçe Başkanı Numan Harputoğlu, Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Yönetim kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Başkanları ve Yönetim kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.01.2015 05:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inan kavuncu 2015-01-25 18:17:52

kendi kendinizi kandırmayın

banner90