banner102

Saadet Gençliği Temizlik İşçileri İle İftarda Buluştu

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları, Of İlçesinin Temizlik İşçileri ile iftarda bir araya geldi.

04 Ağustos 2013 Pazar 23:43
Saadet Gençliği Temizlik İşçileri İle İftarda Buluştu
Asgari ücretle Of'un temizliğini sağlayan İlçe Temizlik işçilerine verilen iftar programında, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Of İlçe Teşkilatından Tanıtma Başkanı Tufan Soylu ve Ahmet Muratoğlu da iftar programında hazır bulundu.


İftar yemeğinin ardından yapılan duadan sonra karşılıklı sohbet edilip çay içildi.

HALKIN BİRÇOĞU TEMİZLİK KONUSUNDA DUYARSIZ

Of Halkının temizlik konusunda duyarsız olduğunu dile getiren Temizlik İşçileri sorumlusu İhsan Çakıroğlu, 'Halkın birçoğu temizlik konusunda maalesef duyarsız. Biz bu konuda el ilanı dağıtmamıza rağmen uyarılarımız dikkate alınmıyor. İlçenin birçok alanında çöp konteynırları varken sokaklar çöp yığınına dönüyor. Uyardığımız birçok vatandaş ta, 'Bu sizin işiniz, paranızı almıyor musunuz. Temizleyeceksiniz tabi' tarzında çıkışlar yapıyor' dedi.

Günde üç defa temizlik yaptıklarını söyleyen Çakıroğlu, 'Gece yapmış olduğumuz temizlikten sonra sabahın erken saatlerinde de yeniden yapıyoruz. Her temizliğe başladığımızda karşılaştığımız tabloya inanamıyoruz. Sanki daha önce günlerdir temizlenmemiş yerlerle karşılaşıyoruz' diye ifade etti.

ERBAKAN HOCANIN HAKKINI YİYEMEYİZ

Asgari ücret ile geçimlerini sağladıklarını da ifade eden Çakıroğlu, 'Allah (Celle Celalühü) mekanını cennet eylesin, Erbakan hocanın kurmuş olduğu havuz sistemi sayesinde işçisi de emeklisi de en verimli günlerini yaşadı. Bunları unutmak mümkün değildir' diyerek, Merhum Erbakan ile yaşadığı bazı anılarını anlattı.

HAVUZ SİSTEMİ YENİNDEN KURULACAK

Programı düzenleyen Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş'ta, Havuz sisteminin yeninden kurulacağını ifade ederek, 'Yaşanabilir bir Türkiye ve Adil bir dünyanın kurulması için Mutlaka Milli Görüş'ün iktidara gelmesi gerekiyor. Milli Görüşün iktidarında yeninden havuz sistemi kurulacak ve Hakça paylaşımla hak eden emeğinin karşılığını alacaktır. Zenginin daha çok zengin olduğu bir ülke değil, fakirlerin kalmadığı bir ülke inşa edeceğiz. Bunu da bütün halkın desteği ve Mevla'mızın yardımıyla yapacağız inşAllah' dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 05.08.2013 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ferruh 2013-08-05 09:04:18

siz olmasanız o insanları kimse hatırlamaz..allah sizden razı olsun.

Avatar
veli yılmaz 2013-08-05 10:27:26

helal olsun valla saadet gençliğine. örnek gençlik dediğin böyle olur. milletin her kesimine kapı açmak budur. allah temizlik işçilerine de kolaylık versin.

Avatar
seyfullah fatih 2013-08-05 23:17:51

arkadaşları kutluyorum. o insanlara sofralarını açtıkları ve onları dinledikleri için. çok güzel bir davranış....

Avatar
emre zavallı 2013-08-05 23:25:03

erbakanın mal varlığı nedir tirilyonlarca hatta oğlu ablasıyla kavga ettiler başbakanımızın kendine ayit dikili ağacı yok bakmayın medya abartıyor başbakan simit satarak geldi buzamanlara

Avatar
erdem @emre zavallı 2013-08-05 23:33:48

doğrudur başbakanın kendine ayit dikili ağacı yoktur sonuna kadar haklısın ama oğlunun 2. gemiciği olmuştur. basın bunu göstermemiştir çünkü her zaman beyaz sayfayı kirletmek isterler.

Avatar
Faruk Keleş @emre zavallı 2013-08-06 11:04:32

rahmetli erbakan hoca dünyada sayılı ilim adamlarından bir tanesi idi. bunu tayyip beyle kıyaslamak kadar gayri akıllılık olamaz. heleki tirilyon safsatasının aslı ortadadır. dünyadaki mazlumları düşünmenin faturası tirilyon davası oldu. bunu görmek istemeyen zavallılar iftira atmada yarıştılar. sakallı hüsnülerde bu iftira yarışında sıraya girdiler.

banner90