banner102

Saadet Gençliği Trabzon'da Buluştu

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları, Trabzon Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Buluşması" programında diğer İlçe Gençlik üyeleri ile bir araya gelip seçim sonrasını değerlendirdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Nisan 2014 Pazar 20:44
Saadet Gençliği Trabzon'da Buluştu
Trabzon Şahbazoğlu dinlenme tesislerinde bir araya gelen Saadet Partisi Gençlik üyeleri, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz'ın başkanlığında 2014 Yerel seçimlerin değerlendirmesini yaptılar.

PEDAL ÇEVİRMEZSENİZ DÜŞERSİNİZ!

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Trabzon gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Şakir Kadıoğlu, "Bizim davamız günü birlik bir dava olmadığı gibi seçimden seçime çalışma yapılacak bir dava da değildir. Bizim davamızda çalışmak, akıl baliğ olduktan sonra son nefesini verene kadar devam eder. Bu çalışmanın en verimli çağı da gençlik çağımızdır. Bundan dolayı bizlerin bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesi gerekiyor." dedi.  Kadıoğlu, Milli Görüş davası için çalışmayı bisiklet sürmeye benzeterek şu misali verdi; "Bisiklet sürerken sürekli pedal çevirmemiz gerekiyor. Eğer çevirmezseniz durursunuz ve düşersiniz. Milli Görüş davası için çalışmak ta aynen bu şekildedir. Bu davadan düşmemek için aynen pedal çevirmek gibi sürekli gayret göstermemiz gerekiyor. Durmak ve geri adım atmak diye bir tabir bizim davamızda yoktur." diye konuştu.

YEREL SEÇİMİ MİLLİ MESELE HALİNE SOKTULAR

'Gençlik Buluşması' Programına Ankara'dan katılan Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ayaz, seçim değerlendirmesini yaparak seçimden sonra nasıl çalışma yapılması gerektiği konusunda bilgilendirmede bulundu. Ayaz, yaşanılan sürecin sabır süreci olduğunu iddia ederek, "Geçirdiğimiz Yerel seçimler dönemi maalesef yerelden çıkartılarak genel seçim havasına sokulmuştur. Sadece bu havaya sokma bir takım yanlışları örtemediği için bunu Milli bir mesele haline getirdiler. "dedi.

BU MİLLETİN VATAN VE BAYRAK DUYGUSU İLE OYNAMAK FELAKETTİR

Bu milletin vatan ve bayrak duygusu ile seçime girildiğine dikkat çeken Ayaz, "Bu millet için en büyük risk olan vatan ve bayrak duygusu, maalesef bu seçimde bir takım menfaatler için kullanılmıştır.  Bu duygular ile oynamanın faturası çok ağır olur. Çünkü bu milletin vatan ve bayrak duygusuyla oynarsan bir kez dinler seni, bir daha dinlemez. Bu da ülkemiz için en büyük felakettir." diyerek seçim sürecinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Ayaz, merhum Erbakan hocanın Kırbrıs Barış Harekatı sürecinde buna benzer bir olayla karşı karşıya kaldığını ve gerçek bir lider olarak gereğini yerine getirdiğini dile getirerek, günümüz ile bağlantısını kurdu. Seçim sonrası nasıl çalışılması gerektiği konusunda da bilgilendirme yapan Ayaz, "Çalışmalarımızı her zaman kinden daha gayret ve heyecan ile yapmamız gerekiyor." diyerek çalışma modeli konusunda bilgi verdi.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.04.2014 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram YILDIZ 2014-04-22 08:54:09

sizlerle gerçekten gurur duyuyoruz bu seçim döneminde yakınen tanımakta bahtiyar olduğum siz gençler milli görüşün her aksiyonunda yer alarak adeta biz büyüklere dolaylı olarak ders veriyorsunuz..tam milli bir şuurun ve aktivitenin hakim olduğu ortamınızda bulunmak inanın bizide gençleştiriyor..varolun sağolun..selam ve dualarımla

banner90