banner102

Saadet Gençliğinden Davet

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kollarının 18 ilçede ayrı ayrı düzenleyeceği "Gençlik Buluşmaları" programının ilki Of İlçesinde Gençlik Başkanı Fatih Aydın'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ocak 2015 Pazartesi 04:08
Saadet Gençliğinden Davet

19 Ocak Pazartesi akşam 19.00 da Of Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan "Gençlik Buluşmaları" konferansı öncesi Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok bütün Ofluları yapacakları konferansa davet etti.

Yapacakları gençlik etkinliklerinin tüm insanlığın saadeti için yapılacağını söyleyen Murat Gözütok, "Bizim yaptığımız bütün programlar, ülkemiz gençliği ve tüm dünyadaki insanlığın saadeti içi n yapılan çalışmalardır. Gerek konferans, gerek şölen ve gerekse diğer etkinliklerin gayesi de insanlığın saadetine vesile olmaktır." diyerek makam ve mevki peşinde olmadıklarını dile getirdi.

Of İlçesinde ilki yapılacak olan 'Gençlik Buluşmaları' programına Saadet Partisi Gençlik Kolları genel Başkanı Fatih Aydın'ın katılacağını söyleyen Gözütok, "Gençlik Buluşmaları programımızın açılışına genç ve dinamik Genel Başkanımız Fatih Aydın bey katılacaktır. Başkanımızın günümüz gençliğinin düşmüş olduğu olumsuz durumları hakkında çok önemli mesajlar vereceğini ve bu mesajlara bütün halkımızın ihtiyacı olduğunu hatırlatmak istiyorum." diyerek Of halkını programlarına davet etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.01.2015 04:09
Anahtar Kelimeler:
Fatih AydınMurat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90