banner102

Saadet Gençliğinden Halı Saha Turnuvası

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları tarafından düzenlenen halı saha turnuvasının ilk müsabakaları Of İlçesinde yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Aralık 2014 Cuma 01:45
Arsin, Çaykara ve Of Gençlik kollarının iki takımı ile başlayan halı saha turnuvalarının ilk müsabakaları dört takımın oynadığı futbol ile başladı.

Arsin ve Çaykara Gençlik Kollarının oluşturduğu takımlar Of Gençlik Kollarının iki takımı ile karşılıklı maç ederken, her iki müsabakadan da Of Gençlik Kolları yenilgi ile ayrıldı.

Puanlama şeklide yapılacak olan turnuva müsabakalarının devamı haftaya sıradaki ilçelerin oluşturduğu takımlar ile devam edecek.

Konu hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy, "Saadet Partisi Trabzon Gençliği olarak halı saha turnuvasını yapmamızdaki gaye; gençliğimizi spor etkinliği altında bir araya getirerek kaynaştırmaktır. Özellikle farklı ilçelerin takımlarını karşılıklı oynatarak ilçeler arası kaynaşmayı sağlamak ve bu sayede Milli Görüş gençliğini daha aktif hale getirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu gaye ile yapacak olduğumuz turnuvamız bütün turnuvaya katılanlar ve gençliğimiz için hayırlı olur." temennisinde bulunarak turnuvaya katılan bütün gençlere ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etti.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.12.2014 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of k.k.o. : durmak yok yola sonsuz devam. 2014-12-14 15:23:39

Spor stresi yok eder,,,,elbette spor yabmak güzel bişe, aslında spor yabmanın zamanı simdi değildi yani 2015 yılının mayis ayında spor gerekirdi çünkü SEÇİM VAR SEÇİM.

Avatar
osman 2014-12-17 16:43:02

of kkk da terbiye kıtlığı vardır.. yayınlayın bunları kardeşim.

banner90