banner102

SAADET HAYRAT ADAYINI AÇIKLADI

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanlığı, Belediye Başkan Adayını ilçe teşkilatından gerçekleştirdiği aday tanıtım programıyla basına tanıttı.

14 Ocak 2014 Salı 18:22

 Trabzon genelinde adaylarını tek tek açıklayan Saadet Partisi, Hayrat İlçesinde de Belediye Başkan adayını geniş katılım ile gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı.

Aday tanıtım programının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ömer Çelebi, belirledikleri Belediye Başkan adayı ile birlikte azimle çalışıp Hayrat İlçesine Milli Görüş Belediyeciliğini getireceklerini ifade etti.

YAŞANILABİLİR HAYRAT İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Başkanının konuşmasından sonra söz alan Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatı Aday Belirleme Komisyon Başkanı İbrahim Öner, Milli Görüş mensupları olarak Hayrat ilçesi ve tüm Türkiye'nin yaşanılabilir bir yer olması için gayret gösterdiklerini ifade ederek, "Hayrat ilçesinin yaşanılabilir bir Hayrat olması için bütün gücümüzle mücadele etmeliyiz. Sadece bu yetmez Yaşanılabilir bir ülke ve Adil bir dünyayı kurmak için bütün gücümüzle mücadele etmek zorundayız." dedi.

Ülke gündemi ve son yaşanan operasyon olaylarına da değinen Öner, Müslümanları gerçek gündemlerinden uzaklaştırmak için sürekli suni gündemler oluşturduklarını belirterek, bu suni gündemleri doğru anlayan tek anlayışın Milli Görüş olduğunu iddia etti.  

MİLLİ GÖRÜŞ BÜYÜK BİR ZAFERE İMZA ATACAKTIR

Hayrat Belediye Başkan adayını açıklamak için söz alan Saadet Partisi İl Başkan Vekili Dr. Mustafa Yılmaz, mahalli idareler seçimlerinin Milli Görüş iktidarının başlangıcı olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki 30 Mart Yerel Seçimlerinde İnşAllah Milli Görüş büyük bir zafere imza atacaktır. Buna inanıyor ve bunun için bütün gayretimizle mücadele ediyoruz. Bundan dolayı Trabzon ilimizin bütün ilçelerine Milli Görüş'e yaraşır Belediye Başkan Adaylarını tespit edip kamuoyuna açıklıyoruz. Hayrat İlçemize de yıllarca yöneticilik yapmış bir arkadaşımızı Belediye Başkan adayı olarak belirledik." diyerek adaylarının Behram Yıldız olduğunu ilan etti.

Adaylığının ilan edilmesinden sonra kısa konuşma yapan Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız, Hayrat ilçesinin mevcut durumunun hiç iyi olmadığını ve efsane Milli Görüş Belediyeciliğinden çok uzak olduğunu ifade ederek, 30 Mart yerel seçimlerinde Milli Görüş'ün bayrağını Hayrat ilçesine dikeceklerini belirtti.

Aday tanıtım programının sonunda Hayrat İlçe Teşkilatı önünde topluca bir fotoğraf çekilerek program son buldu.

Behram Yıldız kimdir:

1953 yılında Trabzon'un Hayrat İlçesi Yarlı köyünde doğdu. İlkokulu Yarlı köyünde okuduktan sonra ortaokul ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı. Yıldız, Çalışma Bakanlığı bünyesinde Samsun ve Diyarbakır'da görev yaptı. Bu görevlerinden sonra Çaykur Hayrat Fabrikasında göreve başladı. 2003 yılında Çaykur'dan emekli olan Yıldız, Özçay Tarım Kooperatifinde 2012 yılına kadar Denetleme Başkanlığı yaptı. Şuanda Türkiye Tarım Kooperatifleri Birliği Doğu Karadeniz Bölge Temsilciliği görevini yürütmektedir.

Yıldız evli ve 6 çocuk babasıdır. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.01.2014 09:54
Anahtar Kelimeler:
Behram Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mazlum 2014-01-15 22:40:03

hayırlı olsun.ayakların davada sabit olsun.

Avatar
Ibrahim yildiz 2014-01-15 23:57:23

Amcam Behram Yıldıza talip olduğu bu görevde başarılar diliyorum. Aslinda hayratliyiz ama hicbir zaman bunu gururla soyleyemedik dahasi benimseyemedik..Hayratin hafizalardaki bu halini degistirmenin artik zamani geldi..Umuyorum Hayrat halkı seçimini doğru ve haktan yana yapmayı başarabilir ve artık hakettiği hizmeti alır.
Dr Ibrahim Yildiz
Iç hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji uzmani

Avatar
Yaşar AŞÇIOĞLU 2014-01-14 20:13:36

Abiciğim Allah yolunu açık etsin, tüm gönlümle muvaffak olmanı diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun

Avatar
mehnet PERÇiN 2014-01-15 11:32:19

Yolun açık Allah yardımcın olsun sana güveniyoruz sana güveniyoruz

Avatar
maksakini 2014-01-17 01:29:24

yolun açık olsun abim sizi iyi tanırız bizlere çok hizmetin oldu sen bizim gülen yüzümüzdün fabrikada şimdi belediyede o gülen yüzü görmek istiyoruz

Avatar
baştürk 2014-01-17 08:55:19

ölüler dirilmez.istermısınız saadet güçlensin.sonra bizlere nur topu gibi bir ak partıdaha versin.isteyenler parmak kaldırsın.

Avatar
ebuzer @baştürk 2014-01-17 15:53:57

esprili yaklaşımın güzelde bu parti asla ölü olmadı ölen bu milletin sağlam inançlı ruhu.. soruyorum milli görüşsüz yıllarda bu milletin yüzü güldümü..emekli köylü memur işçi güldümü.. düşünebiliyormusunuz adayımızn anlattıklarını en son kapanan bütçede bütün halka 16 milyar dolar ayrılmışken faiz gideri olarak 36 milyar dolar ayrılmıştır bu bütçeden bu millete hayır gelrimi yüzler gülermi alın resmi rakamları gelinen noktayı değerlendirin kocaman sandalyeye sahip iktidar adeta ortağı yapığı gülen hareketi ile ne kavgası yapıyor..ortaya dökülen pislikleri bu millet temizlemek zorundamı.. işte bu yüzden diyorum ki saadet partisi mayadır maya.. ölen saadet değil uyku taklidi yapan bu milletin ruhudur paslanan.. inşallah bu seçim şahlanışımız olacaktır inş.

Avatar
ali kılıç 2014-01-19 17:56:09

biraz ciddiyet lütfen aday yapılacak kişi, bu liyakata sahip olması gerekir.ayıptır ayıp böyle adaylarla mı seçim alınacak .

banner90