banner102

Saadet Salona Sığmadı

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının aylık “Salı Sohbetleri” programı yine büyük bir katılımla gerçekleşti. Of Belediye Meclisi adaylarının açıklanması sonrası yapılan ilk geniş katılımlı toplantıda salona sığmayan bazı vatandaşlar programı salon dışından takip etmek zorunda kaldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Şubat 2014 Çarşamba 10:47
Saadet Salona Sığmadı
Saadet Partisi Of İlçe Divan Toplantısında konuşan Süleyman Akyüz Hocaefendi, bu gidişatın hiç iyi olmadığını, eğer samimi şekilde tövbe etmezsek sonumuzun felaket olacağını söyledi.


BU MÜCADELE BİTMEZ

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen İlçe divan toplantısı, İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu'nun gündeme ilişkin konuşmasıyla başladı.  Vahapoğlu, "Milli Görüşçüler olarak önümüzdeki yerel seçimlerin halka hizmetin bir fırsat kapısı olduğuna inanmamız gerekir. Çünkü bizler günü birlik siyaset yapan, makam ve mevkii için çalışan teşkilatçılar değiliz. Bizler yaptığımız bu siyaseti bütün insanlığın saadeti için yapıyoruz ve yapmak zorundayız. Evet Of İlçesine hizmet için adayımız ile birlikte çalışmalar yapıyoruz, fakat bu yetmez. Bizler son nefesimize kadar yeryüzünün ıslahı için gece gündüz çalışmak zorundayız." diyerek bu dava için gayret gösterenlere teşekkür etti.


BELEDİYE MECLİS LİSTEMİZ ÖZENLE HAZIRLANDI

Meclis üyelerinin seçilmesi hakkında da açıklama yapan Vahapoğlu, "Bizler Of Belediye Meclis Üyelikleri için 15’er kişilik bir asıl ve yedek liste hazırladık. Bu liste üzerinde uzun süreli bir çalışma yaparak son halini verdik ve seçim kuruluna bildirdik. Gerçekten güzel bir liste yaptığımızı düşünüyoruz. Bu konuda bütün gayretlerimizi gösterdik. Belki listede olması gerektiği halde girmemiş olanlarda olabilir fakat 30 bin kişilik seçmeni olan bir ilçede sadece 15 kişi belirleyebiliyoruz. Bundan dolayı listede yer alan ve almayan arkadaşlar daha önceden nasıl bu dava için gayret göstermişlerse, bundan sonra da aynı gayreti göstereceklerine inanıyorum. Hatta listede olmayanların çalışmaları daha katıksız olacaktır." dedi.


Vahapoğlu'nun konuşmasından sonra kürsüye çıkan Süleyman Akyüz Hocaefendi, ülke gidişatının içler acısı olduğunu ve mutlaka öze dönüş yapmamız gerektiğini vurgulayarak, samimi şekilde tövbe etmemiz gerektiğini söyledi.


Akyüz Hocaefendi, "Bu dünyadaki esas gayretimiz sadece Allah (CC) rızası için olmalıdır. Bu teşkilat ve seçimler bu rızaya ulaşmak için sadece birer araçtır. Bizler bu araçları kullanırken de Rabbimizin emirlerinden çıkmamalıyız. Eğer Hakkın rızasının dışına çıkarak bu teşkilat çalışmalarını yaparsak, diğer partilerden farkımız kalmaz. Bundan dolayı mutlaka çalışmalarımızı samimi niyetle yapmalıyız." diye uyarıda bulundu.


HER SEÇİMDE YENİ BİR OYUN DÜZENLENİYOR

Siyonizmin sadece Milli Görüş'ten rahatsız olduğunu iddia eden Akyüz Hocaefendi, "Her seçim öncesi Siyonizm yeni bir plan hazırlıyor ve aktörlerinin önüne koyarak bu planını uygulattırıyor. Bu oyunları, kontrolü Siyonizmin elinde olan medyadan öğrenen halk, gerçeği araştırmadan gösterilenlere inanarak oyuna geliyor.  Halbuki Cenab-ı Allah bizlere, "bir haber duyduğunuz zaman onu araştırın"  buyuruyor. Bizler ise haberi esas kaynağından araştırmadan, Müslümanlara alenen düşmanlık yapan medyadan öğreniyor ve oyunun bir parçası olarak İslam düşmanlarının ellerine yağ sürüyoruz." dedi.


Konuşmasına günümüz geçliğinin düştüğü olumsuzluklardan bahseden Akyüz Hocaeendi, gelecek nesillerin insanlığa faydalı olmasını istiyorsak herkes kendi ailesinden düzeltmeye başlasın uyarısında bulundu.

Konuşmasının sonunda, Ülkemizin ve dünyanın Adil bir Dünya olması için gayret gösterenlere Cenab-ı Allah (CC) yardımcı olsun duasını yaparak önümüzdeki seçimlerin bütün insanlığa saadet getirmesini Yüce Allah'tan (CC) niyaz etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.02.2014 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vildan 2014-02-19 11:27:40

geliyoruz gümbür gümbür.

Avatar
emre 2014-02-21 09:33:29

mesele salonlara değil meydanlara sığamamak hatırlatırım gençler.

Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-24 17:23:11

Hoca efendi tövbe etmeliyiz diyor saadet partisinin adayı tövbe edip hak yolunu buldumu acaba ama onların tövbeleri göstermelik geçen seçimden sonra gördük seçim döneminde başlar secdeden kalkmıyor sizler ancak kendinizi kandırırsınız ALLAH herşeyi bilen işiten görendir

Avatar
of.k.k.o. 2014-02-19 23:11:17

salon kaç metre kare???.

Avatar
kazım @Oflu vatandaş 2014-02-24 21:36:15

hayırdır günah mı çıkartıyorsun sen birader.

Avatar
aga 2014-02-19 12:48:36

Rabbim milli görüşe güç kuvvet versin.

Avatar
galip @emre 2014-02-22 23:09:50

meydanda koyun değil, başta çoban olmak için çalışıyorlar.sen anlamazsın ehtiyar...

Avatar
adam 2014-02-20 10:17:26

insanın vücudundaki beyninin kapladığı toplam alan yalnız 100 de 2.5 dir. birilerine duyurulur.

banner90