banner102

Saadet, Sulaklı Seçim İrtibat Bürosu açıldı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı 2014 Yerel Seçimlerine sayılı günler çalışmalarına hız verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mart 2014 Pazar 00:13

Of İlçesi Sulaklı Mahallesi Ömer Ağa Bulvarında irtibat bürosunda katılımcılara konuşma yapan İrfan Saral, "Biz hiçbir zaman yapamayacağımız projeleri halkımızın önüne koymadık. Biz yapabileceklerimizi söylüyor ve onları yapmak için gayret gösteriyoruz. Yoksa bizlerde yüzlerce sayfalık bir kitapçık hazırlar ve içerisine bütün seçmeni etkileyecek olan projeleri koyardık. Fakat bu bizim ne inancımıza nede anlayışımıza uygun bir hareket değildir. "dedi.

Kendisine karşı gösterilen yüksek teveccühe de teşekkür eden Saral, "Bize karşı gösterilen teveccühü boşa çıkarmamak gerek çalışmalarımıza gerekse Belediye Başkanı olduğumuz zaman yapma sözünü verdiğimiz konulara çok dikkat ediyoruz. Bunun için uçuk projeleri halkımızın önüne koymuyor, Belediyemizin bütçesi ile neleri yapabileceğimizi düşünerek onları halkımıza söylüyoruz." diyerek seçmeni oy vermeden önce aklı selim düşünmeye davet etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.03.2014 13:30
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90