banner102

Salim Salih Sarıalioğlu'ndan Seçim Mesajı

2014 Yerel Seçimlerinde Of Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, seçimlerle ilgili bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Nisan 2014 Çarşamba 16:36
Salim Salih Sarıalioğlu'ndan Seçim Mesajı

Mesajında Of Seçmeninin Başbakana sahip çıktığını ifade eden Saral, "Bu seçimlerin gerçek galibi yüce milletimiz olmuştur.Allah C.C bu milletin her zaman yardımcısı olmuştur.Bu aziz millet bu seçimlerde de her zamanki sağduyusunu göstermiş ve dik duruşuyla Başbakanına sahip çıkmıştır. Bu vesile ile İlçemizdeki seçimlerde de kardeşlik kazanmış ve hiç kimsenin kimseye kırılmadığı gayet itidalli davranış sergileyen tüm partililere, diğer siyasi parti ilçe başkanlarına ve belediye başkan adayı kardeşim ve ağabeylerime partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Of Halkına ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Saral, "Bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan tüm OF halkına şükranlarımı arz ediyorum. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ilçe teşkilatımızın tüm mensuplarına ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, sandık kurulları, belediye meclis üyesi arkadaşlarım, değerli bakanlarımız, değerli milletvekillerimiz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşaallah bundan böyle daha güzel hizmetlere birlikte imza atmak ve bu aziz millete hizmetkar olmak dilek ve temennilerimle hepinizi Allah'a emanet ediyorum Allah C.C hepimizin yar ve yardımcısı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.04.2014 23:21
Anahtar Kelimeler:
Salim Salih Sarıalioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 2014-04-03 15:37:12

başımıza budamı gelecekti.demekki böyle yaşaymişuk..

Avatar
Oflu diğer vatandaş @Oflu vatandaş 2014-04-03 20:07:59

oflu kardeş o zaman 30 mart ofun kurtuluşu di̇ye kutlanabi̇li̇r ..seçme hakki olup seçi̇lme hakki olmayan oflu kardeşleri̇mi̇z bu ri̇yakar demokrasi̇ anlayişi i̇le ancak kendi̇ kendi̇ni̇ kandirir.. sali̇m saral bi̇r mühendi̇s olarak beledi̇yede hi̇zmet etti̇ oktay saral i̇le çok büyük başarilarin ????? altina i̇mzalar attilar.. of sahi̇l projesi̇ ve yilda i̇ki̇ kez sökülen kaldirim projeleri̇ i̇le ülkeni̇n sayili kentleri̇nden bi̇ri̇ oldu zaten.. durmak yok yolmaya devam

Avatar
Oflu vatandaş 2014-04-02 22:12:15

Allah yar ve yardımcın olsun of esaretten kurtuldu hayırlı olsun

Avatar
mhmmt 2014-04-03 23:44:51

sabunu koydum leğene , vay başımıza gelene...

Avatar
a.y @Oflu diğer vatandaş 2014-04-04 14:00:04

bu nasıl kurtuluş adamı 140 yıldır aynı kişiler yönetiyor ama adam kurtulduk diye seviniyor bu vatandaş nerd e yaşıyor mars da mi ,bide seçimlerden çok önce mevlana gibi tevazu sahibi olan salim sariali̇zade beyfendi̇ acaba tebea nın süraıina bakacak mi zaten bizler ofta sarıalizade rin tebaasi durumunda idik bunu son seçimde demokratik bir şekilde tescil eyledik sen çok yaşa sarıalizade cumhuriyeti

Avatar
ofliiii 2014-04-04 18:49:06

yapmayın arkadaşlar, emin olun salim bey bu işi başarıyla yapar.kendisini sakin ve mütevazi duruşundan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

banner90