banner102

Saral “Muhtarlar ile Birlikte Çalışacağız“

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen "Muhtarlarla Birliktelik" programında konuşma yapan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Belediyeyi kazandıklarında hizmetleri muhtarlarla birlikte yapacağını söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2014 Çarşamba 12:08
Saral “Muhtarlar ile Birlikte Çalışacağız“

Ali Usta Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Saadet Partili Of Belediye Meclis Üyeleri, Yeni dönem Meclis Üyesi Adayları, Parti Teşkilatı ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Vahapoğlu, davetlerine icabet eden muhtarlara teşekkür etti.

Seçim çalışmaları hakkında muhtarlara bilgiler veren Başkan Adayı İrfan Saral; “Yaklaşık 6 aydır sahada seçim çalışması yapmaktayız. Ulaşmadığımız insanımız neredeyse kalmadı. Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarımızı yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. İnşallah 30 Mart’ta halkımız kararını verecek. Belediye Başkanı seçilmemiz halinde tüm kurumlarımızla olduğu gibi sizlerle de birlik ve beraberlik içerisinde Of’umuza hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 26.03.2014 13:36
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 2014-03-27 00:51:03

inşallah mutarlar yamuk etmez...

banner90