banner102

Saral:“İftira Atanlara Hakkımızı Helal Etmiyoruz“

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından kendilerine ve partisine destek verenlere teşekkür mesajı yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Nisan 2014 Çarşamba 19:20
Saral:“İftira Atanlara Hakkımızı Helal Etmiyoruz“

Yaklaşık 5 aydır 2014 Yerel Seçimleri için gece gündüz Saadet Partisi olarak gayret gösterdiklerini söyleyen İrfan Saral, seçimlerden sonra tüm Of halkına teşekkür mesajı yayınladı.


Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak halkın ve Hakkın rızasını kazanma adına yola çıktıklarını söyleyen İrfan Saral, kendileriyle birlikte azimle çalışma yapan bütün teşkilat ekibine tek tek teşekkür ederek şu mesajı yayınladı:


DAVAMIZDA SAMİMİ OLDUK
Milli Görüş davasının neferleri olan arkadaşlarımız geniş istişareler sonucunda  bizi Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiler. Adaylık süresi boyunca geniş bir ekip ile gece gündüz azimle ve heyecanla çalışmalar yaptık. Mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak seçmenimizle buluştuk. Seçmenlerimize, Âdil bir hizmet anlayışı ile Of halkına hizmet edeceğimizi söyledik. Samimi bir eda ile seçmenin karşısına çıktık ve dertlerini dinledik. Bu anlamda bütün seçmenlerimiz bizlere büyük bir teveccüh göstererek çok büyük bir çoğunluğu bizi destekleyeceklerini söylediler. Bu ilgi ve alakalarından dolayı hepsine teşekkür ettik.


Sonuç olarak bize duyulan bu teveccüh maalesef sandığa yansımadı. 17 Aralık süreci bizi yerel seçimlerden uzaklaştırdı ve genel seçim havasına soktu. Maalesef biz Of ilçemizde sayın Salim Beyle değil Başbakanımızla yarışmak zorunda kaldık. Seçmenimizin önemli kısmı bu düşünce ile Ak Partiye destek verdi. Bütün  halkımıza bize karşı  göstermiş oldukları ilgi ve samimi alakadan dolayı teşekkür ediyorum.

 
TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
‘'Yaşanılabilir Bir Of’’  sloganı çerçevesinde vaat edilen uçuk projelerin takipçisi olacağımızı, bunlar yapılmaz ise halkımızla bunları paylaşacağımızı, hiç kimsenin yapamayacağı projelerle halkımızın teveccühünü alıp duyguları ile oynanmasına müsaade etmeyeceğimizi belirtmek isterim.


Son olarak şunu da ifade ederek sözlerimi tamamlamak istiyorum; Seçim süreci boyunca gerek şahsım gerekse ekip arkadaşlarım olarak çalışmalarımızda rakiplerimize hiçbir iftira atmadık. Ne bizim dışımızdaki partiler, nede parti adayları hakkında olumsuz bir söz söylememeye  özen gösterdik. Biz kendi projelerimizi anlatmaya gayret sarf ettik. Her ne kadar biz birşey söylemeden, bizim hakkımızda kötü sözler söyledi diyenler çıktıysa da biz bunlara karşı da cevap vermedik. Çünkü biz kendimizi biliyoruz ve gereksiz polemik ve gerginliğe girmeme adına bu süreci olumsuz bir havaya sokmama gayreti içinde olduk.  Bu anlamda bize iftira atanlara hakkımızı helal etmediğimizi belirterek bilmeyerek kalbini kırdığımız seçmenimiz varsa kendilerinden özür dileyerek tüm halkımıza  huzurlu ve saadetli günler diliyorum.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.04.2014 23:21
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevinç Saral 2014-04-02 19:49:50

Size iftira atanlar twitter da onlara yapılan eleştirileri hazmedemeyip tehtit yoluna giden zavallı ruhlardır.Kendi kızlarının içki sofrasını görmezden gelip sizi bizi karalayarak sonuca en basit yollardan ulaşma arzusunda olan insanlarla sizi hiç bir zaman kimse aynı kefeye koyamaz.Siz hiç merak etmeyin.Türkiye bu pisliklerden en kısa sürede arınacak gerçek hizmet ve yurt aşkıyla yanan kesime yönelecektir.Kim tutmayız ama yapılanı da unutmayız.Kuru tehtit ve iftiralarıyla yola çıkanlar adam olsun karşımıza öyle çıksın.

Avatar
Serdar 2014-04-02 19:58:41

Ağzına sağlık İrfan abi evet rakibin salim s.saral değildi hatta Oktay bile değildi lakin milli görüşe şeytan yakıştırmasını yapan şahsiyet iftirayıda öteye geçti sende kabahat yok vekil sende kabahat yok

Avatar
Eyup Aydın 2014-04-02 23:37:36

İrfan abi sen Of'u kaybetmedin of seni kaybetti.

Avatar
Cemil 2014-04-03 13:58:45

seçim sonuçları:
i̇rfan saral: yüzde 36
recep tayyip erdoğa: yüzde 52

başbakana rağmen yüzde 36 almak büyük başarı tebrikler saadet tebrikler irfan saral

Avatar
Okan saral 2014-04-02 22:41:43

İsimsiz biz orda oktay saral ismini hiç kulmadık demek ki yarası olan gocunur derler ya sizinde çok yaranız var demek ki bu yorumunla kimin iftira attığıda belli oldu biz oktay saral değiliz biyerde dediğimiz lafı inkar etmeyiz bizim yüzümüz ak anlımız açık kimin hakkı varsa o helal etmesin öteki tarafta hesaplaşılır merak etme

Avatar
cansu yanık 2014-04-02 23:23:50

isimsiz arkadasım çok yaran var sanırım da çok ağır gelmiş.kimse kimseye helallik vermek zorunda değil.herkes hesabını öteki tarafa bıraksın.allah biliyor ki kim haklı kim haksız.sana mı kaldı kimin kimden helallik alacağı.

Avatar
Okan saral 2014-04-03 13:57:31

Oflu vatandaş bizde ofluyuz en az senin kadar evet vatandaş seçimini yaptı bizim buna itirazımızda yok ama siz seçimi kazanmanıza rağmen haladaha bizimle uğraşıyosunuz demek baya bi korku yediniz seçimi kazanıcaz diye sizde inanamıyosunuz nasıl kazandığınıza demek ki seçim bitti halk seçimini yaptı hayırlısı olsun demekten başka bişey düşmez bizim dediğimiz birileri konuşuyo kendi kendine yok irfan saral iftira attı şöyle dedi böyle dedi madem dedi öyle birşey İrfan saral bunları kime dedi getirin yüzleşelim biz o kadar küçülmeyiz ama bazı mevkilerde olanlar ne yazık ki o kadar küçülüyolar. İsimsiz evet yukarda Allah var o herşeyi görüyo bizde Allah'a havale ediyoruz herkesin karakteri ortadır millete başka şirin görünüp arkadan iş çevirenleride biz iyi biliyoruz bide ismini açıklasan ama siz gizli kapaklı işleri seversiniz millete şirin görünüp arkadan konuşmayı seversiniz kimse gerçek yüzünüzü görsün istemezsiniz o yüzden ismini saklamanda gayet normal dedim ya karakter meselesi işte bizim dediğimiz ortada birilerine hakkımızı helal etmiyoruz bu kadar basit onlarında hakları varsa etmesinler bizim yalanla fitneyle işimiz olmadı bu zamana kadar Allah'a şükürler olsun

Avatar
Faruk Keleş 2014-04-02 21:09:08

irfan başkan senin gece gündüz çalıştığına biz şahidiz. inşallah allah (cc) da şahit olcak ve senin mükafatını gerçek yurtta verecektir.

banner90