banner102

SİYASETİ İNANCIMIZDAN DOLAYI YAPIYORUZ

Saadet Partisi Of Gençlik Kollarının Kasım ayı ilçe divan toplantısı Erenler Belediye Başkanı Ömer Bektaş'ın katılımı ile ilçe binasında gerçekleştirildi.

26 Kasım 2013 Salı 23:31
SİYASETİ İNANCIMIZDAN DOLAYI YAPIYORUZ

Saadet Partisi Of İlçe binasında gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Baş Yaptı.

İNANCIMIZ BİZE SİYASETİ EMREDİYOR

Baş konuşmasında, siyasetin Peygamberlerin ilk yaptığı iş olduğunu ifade ederek, "Biz siyaseti nefsi heva ve heveslerimiz için yapmıyor sadece ve sadece Allah rızası için yapıyoruz. Çünkü bu işi ilk olarak Peygamberler yapıştır. İnsanlığa rehber olarak gönderilen Peygamberler, geldikleri dönemde ilk tebliğlerini o zamanın sistem yöneticilerine yapmışlardır. Bundan dolayıdır ki inancımız siyaseti bize yasaklamıyor aksine emrediyor. Bu sebepledir ki Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.) İslam devletini kurmuş ve bu devletin reisliğini yapmıştır. inancımızdan dolayı yaptığımız bu işi inşallah bu layıkıyla kıyamete kadar devam ettireceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Gençlik başkanının konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, gündem ve belediyecilik hakkında konuşma yaptı.

MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI OF'TA DALGALANDIRACAĞIZ

Vahapoğlu'nun konuşmasından sonra Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Öğretmenler günü dolayısıyla çalışmalarının yoğunlaştığını ve Of ilçesinde bulunan bütün okulların düzenli bir program ile tek tek ziyaret edildiğini ifade etti.

Ziyaret ettikleri yerlerde teveccüh ile karşılandıklarını da sözlerine ekleyen Saral, "1 Nisan sabahı inşallah Milli Görüş bayrağını Of ilçesinde dalgalandıracağız."dedi.

Programa eğitim sunumu yapmak için katılan Araklı Erenler Belde Belediye Başkanı Ömer Bektaş, Gençlik başkanının yapmış olduğu konuşmada "Neden siyaset yapıyoruz" sözünü Peygamberler ve Sahabelerden örnekler  vererek detaylı şekilde anlattı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.11.2013 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir aras 2013-11-28 20:31:11

milli görüş değil milli duruş önemli saadet partisi kendini ne sanıyor başbakanımız gibi cesur atik dik durabiliyormu israile tek kafa tutan başbakanımız var ekonomi iyi imf borç bitti

Avatar
Cihat @kadir aras 2013-11-30 22:25:11

dik durmak abd nin avrupa'nın düne kadar karşında olup şimdi onlardan olmak mı?

Avatar
akp 2013-12-02 22:04:04

milli gelirimiz 10.000 dolar oldu yani yaklaşık 20 milyar eski hesaba göre.ee o zaman bizim aile 5 kişi anne baba bide başbakanın zoruyla 3 çocuk yaptık.toplamda 100 milyar yıllık gelirimiz var.şu an açıklıyorum bizim eve her yıl hırsız girip gelirimizi çalıyor galiba.emniyet lütfen yardım edin..

Avatar
ABDULLAH 2013-12-05 08:52:55

şu milli görüş gömleği denen deli gömleğini artık çıkartın da bir etrafınıza bakın gerçekleri görün. milli görüş diye birşey mi kaldı o işler bitti artık boşuna kürek sallamayın. şuanda tek siyasi misyonunuz birilerini kötüleyerek pirim elde etmek ancak bu da sizi kurtarmayacaktır aksine sonunuzu getirecektir. fitnenin sonu daima hüsran olmuştur..

Avatar
eyup aydın @ABDULLAH 2013-12-05 09:34:40

abdullah bey milli görüş gömleğimi kaldı diyorsun savunduğun siyasi partideki insanlar sıkıştıkları her an bizde milli görüşçüyüz bizde erbakan hocayı çok seviyoruz diyorlar.birilerini kötülemek doğruları konuşmak ve hakkı savunmak değildir.savunduğun kişilere asıl kötülüğü sen yapıyorsun haksız oldukları noktada bile yalakalıkta sınır tanımıyorsun.

Avatar
fikret @eyup aydın 2013-12-05 10:30:46

abdullah denen takma isimli kişi sence hangi partiyi savunuyor.ben yazdıklarından anladığım kominist partisi.yoksa milli görüş gömleğini deli gömleği diye bir müslüman benzetme dahi yapamaz.

Avatar
allah ın kulu @ABDULLAH 2013-12-05 10:32:04

ismin allah ın kulu ama sen kime kul olmuşun belli değil.rotanı düzelt zamanın varken.yoksa boğulursun bu deniz senin gibi çok acemi balık gördü.

banner90