banner102

Terzioğlu: 'başbakanımıza sahip çıkıyoruz'

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen AK Parti Of İlçe Danışma Toplantısı bugün yapıldı. Açılış konuşmasını AK Parti OF İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu’nun yaptığı toplantıda gündem “Gezi Parkı Olayları”, yaklaşan seçimler ve Of’ta gerçekleştirilen hizmetlerdi.

27 Haziran 2013 Perşembe 19:49
Terzioğlu: 'başbakanımıza sahip çıkıyoruz'

 M. Hakan Terzioğlu ; “Ak parti büyük bir ailedir. Kurulduğu günden bugüne kadar milletin desteğiyle yükselmiştir. Bu yükselişe dur demek isteyenler geçmişte olduğu gibi türlü türlü oyunlara başvurdular. AK Parti’yi sandıkta yenemeyeceğini anlayan mihraklar İstanbul gezi parkını bahane ederek sayın başbakanımızı devirmek istediler.”

Başbakanımıza Sahip Çıkıyoruz…

Geçmişte yaşanılan olaylardan bahseden Başkan Terzioğlu : “Milletin bu tür oyunlara karnı tok. Aktörler aynı piyonlar farklıdır. Oyunların temel gayesi siyasi ve ekonomik istikrarı zedelemek ve gençleri heba etmektir.Vatanına sahip çıkan herkes bu olaylar karşısında Hükümeti desteklemelidir” dedi.

Of Belediye Başkan Vekili Rıfat Akyüz, yaptığı konuşmada AKP desteği sayesinde yaptıkları hizmetleri anlattı.  

Of İl Genel Meclisi üyeleri adına söz verilen Halim Kaya, gündemde yer alan “Gezi Parkı Olayları” konusu hakkındaki düşüncelerini belirterek; “AK Parti milli iradeye sadık kaldığı için bu tür olayların üstesinden gelmiştir. Halk kendi seçtiğine sahip çıkmaktadır. Bu tür oyunlarla kimse bir yere gelemeyecek.”dedi. Halim Kaya Of’ta yapılan yatırımlar hakkında konuşmasını devam ettirdi.

Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk, sandık çalışmaları ve yaklaşan seçimler adına gerçekleştirilen çalışmalardaki hassasiyetlerinden ötürü Of AK Parti İlçe teşkilatına teşekkür etti. Av. Nevzat Çabuk gündemde yer alan olaylar hakkında da düşüncelerini belirtti.



 
 

Haber : Merve Yeni 
Foto : Halil Bayram

Halil Bayram

Son Güncelleme: 28.06.2013 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Keleş 2013-06-27 20:09:24

evet yüzde yüz haklısnız, bu milletin bu tür oyunlara karnı tok. fakat sizin oyuncu olduğunuz oyunlara milletin karnı tok. siz her ne kadar oyuncu olmadığınızı iddia ediyorsunuz ama buna eminim sizde inanmıyorsunuz. çünkü abd nin stratejik ortaklığı ülke içindeki oyunları da kapsıyor. size üzülüyorum sadece. mevlam inşallah hidayet verir

Avatar
Hakan Becerik 2013-06-27 20:13:57

bbp trabzon il eski başkanı fatih terzi daha önceden söylediklerini şimdide söleyebiliyorsa samimi bir kişidir ve gemi değişmiştir derim. fakat daha önceden akp için söylediklerini şimndi yanlış diyordum diyorsa kusura bakmsaın rüzgarla birlikte savrulan yapraktır. adam olmak için yapraklıktan vazgeçmelidir

Avatar
ofluuu k.k. 2013-06-27 20:23:43

durmak yok yola devam,durmadan devam...gerisi hikaye bos laflar,biz kendi işimize bakariz beğenmeyen varisa istediğinize bakarsiniz yanı bos yorum yazmayın bu milleti bezdiriyorsunuz bu milleti hiç kimse kandıramaz siz ancak kendinizle sohbet edersiniz.

Avatar
emre @Faruk Keleş 2013-06-28 09:33:57

he kardeşim he he. sen o kadar büyüksünkü iktidar olduğunda abd nin iflahını keseceksin. abd den ayrı siyaset yapacaksın. siz büyük adamlarsınız. he kardeşim he he

Avatar
Oflu Hasan 2013-06-28 11:38:03

halk seçtiğine sahip çıkıyorda seçilen ne yapıyor? dün faiz lobisi dediği adamlara gene 7 milyar tl borçlandı. akp sadece konuşan ama konuştuklarını asla yapmayan parti haline geldi. çaya adam gibi zam vermeyene ne diye oy verelimki

Avatar
ofluuu k.k. 2013-06-28 20:04:19

oflu hasan cok zavallisin...sana kimse cevab vermez zavallı.

Avatar
ÖZDEN ZORLU ULUKAYA 2013-06-29 18:45:17

itiraf ettiğiniz gibi akp sayesinde hizmet ediliyor....malum başkanin dediği gibi benim beldemse pere gider iş olur yok benim değilse beklesin ......çay üreticisinin sesini niye duymaz .....ne yapildi (11)yildir çay üreticisi iç,n bunada bir el atsa başkanin söylesen de....rabbim derki....kendini muhasebe etmeyen doğruyu görmez ...belliki korkutmuş sizi (gezi)olaylari ..orda millet başkan onu bunu yapmadi demiyor...başbakan aşşağiliyor ..uslubu çirkin diyor olaylara bakişiniz ve ifadeniz tamamen yanli..

Avatar
ÖZDEN ZORLU ULUKAYA @Faruk Keleş 2013-06-29 18:49:31

faruk keleş bey sizi kutlarim doğruyu görebilenlerdensiniz....öyle iyi rol yapiyorlar ...öyle mükemmel yalan konuşuyorlarki ....kişi kendinden şüphe duyuyor.....bunlarin hangi dine mensup olduklarini merek ediyorum ...

banner90