banner102

"Trabzonluyuz, arada kızarız!"

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, 'Yaptığımdan hoşnut değilim. Biz Trabzonluyuz; anlık kızarız, kin tutmayız' dedi.

24 Ocak 2014 Cuma 13:03
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile kavga eden AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, "Yaptığımdan hoşnut değilim. Birbirimizi anlayalım, empati yapalım, insan olalım, sözlerimizin nereye gittiğini bilelim. Biz Trabzonluyuz; anlık kızarız, kin tutmayız" dedi.
TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Genel Kurul’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile yaşadığı kavga ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, “Şerefiz’ deniyor, ‘hırsız’ deniliyor, hepimizin ailesi var, çocuklarımız var, sabır da bir yere kadar. Bir insanın sabrını bu kadar zorlamak, bütün oradaki arkadaşlarımız sabrede sabrede derviş oldular. İnsanları sevmekten başka hiçbir şey yapmamış birisi bu hale gelmişse, dünyanın in sakin adamını getirin burada şirazesinden çıkar şafta kayar” ifadelerini kullandı.

CHP VE KILIÇDAROĞLU’NU ELEŞTİRDİ

Bülent Tezcan’ın Başbakan Erdoğan ve ailesi hakkında bir takım iddialarda bulunduğunu söyleyen Oktay Saral, “Her şey anlık oluyor. Kimse bilerek isteyerek böyle bir şey yapmaz. Anlık, spontane gelişen bir durum oldu. İnsan bazen duygularına yenik düşüyor. Koştuk orada gittim orada o olay oldu ve neticesinde kınama cezası aldık. CHP’li arkadaşlar olayı dramatize ederek senaryolaştırdılar. Bunu zaten hep yapıyorlar. Milletin derdinden başka her şeyin rolünü yazıp oynuyorlar. Gelip grup halinde açıklama yaptılar, sanki arkadaş komaya girmiş, olayı o kadar büyütüyorlar ki, ‘biz ne kadar mağdur durama düştük, can güvenliğimiz yok’ gibilerinden. Kılıçdaroğlu açıklama yaptı, ‘hukukun olmadığı yerde kavga gürültü olur.’ Önce gitsin kendisi Suriye’de insanlara yapılan katliamları, tecavüzleri soykırımları, orada hukuk var mı yok mu, diktatör var mı yok mu orada bir görsünler. Oralarla gidip boy boy fotoğraf çektiriyorlar, ceketini düğmeleyerek hazır ol vaziyetinde, sanki Atatürk’ün mozolesine gitmişler, saygıda bulunulan bir Esat var, bize çıkmışlar şimdi can güvenliğinden bahsediyorlar, hukuktan bahsediyorlar” diye konuştu.

"TRABZONLUYUZ, BİR ANLIK KIZARIZ"

“Ben üzgünüm, bunun olmasını istemezdim. Rica ediyorum, herkes birbirine saygılı olsun” ifadelerini kullanan Oktay Saral, tüm milletvekillerini, özellikle CHP’li milletvekillerini uyararak Meclis’te uygun bir dil kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Saral, “Yaptığımdan hoşnut değilim. Birbirimizi anlayalım, empati yapalım, insan olalım, sözlerimizin nereye gittiğini bilelim, biz Trabzonluyuz biz anlık kızarız, biz kin tutmayız. Biz insancılız, şefkatliyiz. Ama insanız, kalbimiz var, bazen herkes tepkisini farklı gösterebiliyor. İnanın ben şu manzaradan kurtulmak için daha ziyade odamda duruyorum, sinirlenmeyim diye, ben kendimi biliyorum. Burada sinir hastası yüksük tansiyon hastası olduk. Bağıralım çağıralım ama birbirimizin onurunu haysiyetini ayaklar altına almayalım” şeklinde konuştu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.01.2014 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yüksel Özdemir 2014-01-25 08:10:41

u meclis ne bu milletvekillerini ne de bu görüntüleri hak ediyor.rezillik diz boyu.

banner90