banner102

Türkiye'de Gelir Dağılmıyor ki Gelir Dağılımı Olsun!

Saadet Partisi Trabzon İl Teşkilatının düzenlediği "Türkiye Ekonomisinde Beklenenler ve Gerçekleşenler" adlı konferansta konuşma yapan Ekonomist Prof.Dr. Osman Altuğ, ülkemizin gidişatının göründüğü gibi olmadığını ve bu gidişle uçuruma doğru yuvarlanacağımızı söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Aralık 2014 Pazartesi 17:00
Altuğ, Ekonomi ile ilgili çok önemli detaylar açıklarken, bu güne kadar hiçbir yer de söylemediği konuları da Konferansa katılanlarla paylaştı.

Trabzon Hamamizade Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, AGD Trabzon İl Başkanı Abdurrahman Şimşek, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Av. Selçuk Özderya, Saadet Partisi İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fert başına düşen Milli Gelirin tahminler ve anketlerle açıklandığını söyleyen Altuğ, "Kardeşim bu iş çocuk oyuncağı mı? Bu anketlerle, tahminlerle çözülecek iş mi?" sorularını sorarak Devlet yönetme işinin ciddi bir iş olduğunu söyledi. Altuğ, "Türkiye'de geir dağılımı olmuyor ki fert başına gelir olsun" diyerek bizleri yönetenlerin ne derece ciddiyetsiz olduğunu ortaya koydu.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.12.2014 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2014-12-08 19:27:23

SEVGİLİ OSMAN ALTUĞ HOCAMIZI ADETA NEFES ALMADAN KOCA SALON DİNLEDİ..ÖYLE AKICI VE GERÇEKLERİ DİLLENDİREN BİR SUNUMDU. HAVUZ SİSTEMİNİ NASIL OLUŞTURDUKLARINI ERBAKAN HOCA İLE OLAN MESAİLERİNİ ANLATTI. BUGÜNKÜ TABLOYU İZAH EDERKEN O HER ZAMANKİ USLUBÜ İLE YERDEN YERE VURDU ÜÇKAĞIT EKONOMİSİNİ. SAHTEKARLARI ANLATTI. YARIM TRİLYONLUK FAİZ GELİRİNDEN VERGİ ALINMAZKEN ASGARİ ÜCRETLİNİN CANINA OKUYAN ADALETSİZ VERGİ SİSTEMİNİ YERDEN YERE VURDU. SOHBET ŞUNU GÖSTERDİ Kİ DÜZÜLEN DEĞİŞMEDİKÇE DÜZEN ASLA DEĞİŞMEYECEM CUMHURİYET KURULALI BERİ HAİM NAUMUN PLANI DEĞİŞMİYOR AÇ BIRAK YOKSUL BIRAK BORCA ESİR ET...

Avatar
salih bey 2014-12-08 22:58:14

akp haklı kardeşim.bu milleti aç bırakacaksın ki sonra önüne bi küçük aş at hemen sana tav olur malesef...

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-09 00:32:58

ALLAH razi olsun AKP'YE senin sayende milletlerin CEPİNDE bol bol paralari var,senin sayende kimseye muhtaç değil milletler,senin sayende emekli maaşlari bankalara tıkır tıkır milletlerin HESABİNA yatıyor,senin sayende herkesin evleri var,senin sayende herkesin kapısında 2 ser 2ser lüx ARABALAR var,senin sayesinde herkes İSTEDİĞİNİ alabiliyor,senin sayesinde herkes istediği ECZANEDEN gider ADAM gibi ilacını alabiliyor,senin sayesinde DAĞLARDA AŞKERLERİMİZ ŞEHİT olmuyor ANALARİMİZ AĞLAMİYOR,senin sayesinde imf'ye hiç BORCUMUZ yok....ALLAH RAZİ olsun AKP'YE seni bu TÜRK MİLLETİ ne kadar çok seviyorki sana yüzde 52 oy VERİYORLAR.

Avatar
Faruk Keleş @OF k.k.o. 2014-12-09 00:47:42

Değerli Of k.k.o kardeşim; Bu videoyu izledikten sonra yorum yaptıysa sana sözüm yok. Çünkü inadına konuşmuşsun diye düşünüyorum. Fakat izlediğin halde yaptıysan maalesef hiçbirşey anlamamışsın.

Yakın da bu videounun tamamı yayınlanacak. Bence samimi bir eda ile bu videoyu izle bak bakalım neler diyor. Herşey senin bildiğin gibi mi yoksa farklı konularda var mı?

Bak kardeşim üstelik bu Osman Altuğ denen kişi Milli Görüş'çü değil. Yani her daim karalamak istediğin, hakaret ettiğin , aşağıladığın bir görüşün mensubu değil. Bunun için bunu dinle de ondan sonra dinlediklerine göre yorum yap... kafana göre değil..!

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-09 10:10:53

Sayın faruk keleş kardeşim ben bu güne kadar MİLLİ GÖRÜŞ'Ü her zaman severim,,,,benim en çok kızdığim taraf bu BOŞ ve FUZULU yorumculara,benim bu güne kadar SAADET P. ve MİLLİ GÖRÜŞ'E en ufak bir HAKARET etmedim benim tüm YORUMLARİMİ iyi oku bakalım en ufak bir HAKARET varmı.....evet TÜRKİYE demokratik ülke olarak herkes herkese TEBKİ göstermeye hakları var lütfen yorumlar iyi okunmadan kafatan ATİLMAMASİ gerekir.

Avatar
ismail 2014-12-09 10:39:16

faruk bey bosuna of kko ya soru soruyorsun.bakara makara ya yanlis diyemiyen adamdan birsey beklenmez. ben ona hangi yağli kapiyi mesken tuttugunu sordum ancak konu degistiriyor isine gelmeyenleri duymuyor ve surekli konudan konuya atlayarak hakli cikacagini zannediyor.siz bos verin konussun dursun sonucta bakara makaraci

Avatar
ismail 2014-12-09 18:47:10

yalan konuşma of kko herseferin de sadece meclistekileri müslüman gördüğünü ifade eden sözlerin var. bakara makaracıdan sonra şimdide taklacı oldun

Avatar
OF k.k.o. 2014-12-10 10:43:10

İftiraci İsmail başka BİŞE diyeceğin varmı.

banner90