banner102

Uzungöl'de 'Gençlik Yaz Kampları' coşkusu

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından geçen yıl ilki başlatılan 'Gençlik Yaz Kampları' Ülkemizin 4 farklı bölgesinde binlerce gencin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

17 Haziran 2013 Pazartesi 08:32
Uzungöl'de 'Gençlik Yaz Kampları' coşkusu

 Bölgelere ayrılarak gerçekleştirilen Gençlik Yaz Kampları, Ülke genelinde 4 ayrı bölgede yapılırken, bölgemizde de  Uzungöl'de gerçekleştiriliyor.

Eğitim, spor ve sosyal aktiviteler eşliğinde gerçekleştirilen kampa, bölge illerinden ve Trabzon'un bütün ilçelerinden gençler katılıyor.  

Konu hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Karaağaç, '12 Haziran - 7 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenmek üzere 2.222 genç teşkilat mensubunun katılımıyla 4 farklı bölgede 4 gün 4 gece sürecek olan “Gençlik Yaz Kampları” nı gerçekleştireceğiz. Bu kamplarda ki gayemiz, “Yeni Bir Dünya” kurma gayreti ve amacı ile bütün teşkilat mensuplarımızı bedeni, ruhi ve manevi bakımdan en iyi şekilde yetişmiş, sıhhatli gençler olmalarını sağlama zaruretidir' dedi.

Sadece eğitim değil, gençlerin dinamizmini artırmak için çeşitli sporlarında yapıldığını dile getiren Karağaağaç,  Kamplarımızda bir yandan başta milli sporlarımız olan güreş, ata binme, ok atma, yüzme olmak üzere birçok spor dallarında ön çalışmalar yaparak gençlerimizin bedeni dinamizmini ve dayanıklılık kat sayılarını yükseltmeyi hedeflemekteyiz' ifadelerini kullandı.

Manevi alanı da güçlendirmek için deneyimli eğitimciler aracılığı ile eğitim verildiğini söyleyen Karaağaç, 'Önce Ahlak ve Maneviyat düsturu ile “Hakkı üstün tutan”, “Maneviyatçı”, “Nefis terbiyesinin esas alan”, kötü hallerden arınmış, güzel ahlak sahibi, manevi bilgilerle mücehhez, Cihad gayreti içinde, mücahitlik ruh ve şuuruna sahip, iç huzurunu yakalamış, herkese iyilik yapmayı, ümmet ve insanlık için faydalıyı olmayı gaye edinmiş gençleri “her şart altında” yetiştirmeyi gaye edinmekteyiz.  Bu gayelerle Gençlik Yaz Kamplarımızı; Trabzon/Uzungöl, Edirne/Keşan, Bolu/ Göynük, ve Mersin/Anamur da deniz, orman ve yayla kampları şeklinde “İslam Dininin Saadet Esasları, Milli Görüş'ün Dünü, Bugünü ve Yarını, İletişim ve Heyecan, Niçin Saadet Partisi?, Siyasi Zihniyetlerin Stratejileri, Sosyal Yapının Güçlendirilmesi, Usul-ü Hayat, Usul-ü Teşkilat” ders konularıyla toplamda 44 eğitimci nezaretinde gerçekleştireceğiz' diyerek sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.06.2013 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdem 2013-06-17 17:12:13

saadet gençliğinin yaptığı programı tebrik ediyorum zaten amaçlar belli inşallah yeni bir dünyayı sizler kuracaksınız...

Avatar
ofluu k.k. 2013-06-21 15:16:27

aman nazar değmesin???

banner90