banner102

‘Yaptıklarım, Yapacaklarımın Teminatıdır’

Belediye Başkanı Aday Adaylığını resmileştiren Ömer Lütfü Saral, dosyasını Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’na teslim etti.

09 Ekim 2013 Çarşamba 11:37
‘Yaptıklarım, Yapacaklarımın Teminatıdır’

Ömer Lütfü Saral’ın Aday Adaylığında Ak Partiyi tercih ettiği için kendisine teşekkür eden M. Hakan Terzioğlu: “Gönlümüz istiyor ki Ak Partiden 5-10 veya daha fazla aday adayı çıksın bu teşkilatımız için bir gururdur. Ömer kardeşimiz nasıl aday oluyorsa diğer vatandaşlarımızda aday olma hakkına sahiptir. Bunu diğer arkadaşlarımızda bilsin isteriz. Biz bütün adaylarımıza karşı eşit mesafedeyiz ve bu konuda herkesi bekliyoruz. Ömer kardeşimiz için de Allah’tan hayırlısı olmasını istiyoruz. Sonuç itibariyle 5 veya 10 aday adayı çıkacak, fakat bir adayımız olacak. Gönlümüzün, teşkilatımızın ve Sayın Başbakanımızın da dediği gibi birlik ve beraberlik içinde çalışarak amacımıza ulaşacağız. Bizim teşkilat olarak tek derdimiz oy oranını yüzde 80’e ulaştırmaktır.” Diyerek sözü Belediye Başkanı Aday Adayı Ömer Lütfü Saral’a bıraktı.

Yaptıklarım, Yapacaklarımın Teminatıdır’

Sözlerine Of İlçesi için yapmak istediklerini dile getirerek ve bu dönemki seçimler de oy oranının yüzde 80’leri bulacağını söyleyen Ömer Lütfü Saral: “Of Gazeteciler Cemiyetinde ilk basın açıklamamı yaptım. Basın açıklamasında da söylediğim gibi yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Dediler ki ne yaptınız? Ben Of’ta 18 yıl esnaflık yaptım, kargo işletmeciliği yaptım, matbaa sektöründe çalıştım, 20 yıl ÇayKur da çalıştım ve oradan emekli oldum. Ben kendi dalımda ve alanımda zirvede olduğumu iddia ediyorum. Çünkü ben 12 yıllık gazeteciyim ve 6 yıldır da Gazeteciler Cemiye Başkanıyım. Türkiye’de ikinci olan iş istihdamlı yazılı basın muhabiri kursunun teminatını ben verdim ve burada 10 tane gazeteci yetiştiriyorum. Ayrıca 2 tane ödül töreni yaptım. Burada Bakanlarımız, Milletvekillerimize ödüller verdik. Bunların hepsi benim kendi alanım da yaptığım çalışmalardır. Of’ta bu güne kadar yapılanları takdir ediyorum. Merhum olan Eski Belediye Başkanımızı rahmetle anıyorum ve diğer Belediye Başkanlarına da şimdiye kadar yaptıkları projelerden dolayı teşekkür ediyorum. Bununla beraber ben yapılan projelerin yanında YAPILANLARI DEĞİL, YAPILAMAYANLARI YAPMAYA GELİYORUM.” Dedi.

‘Yük Olmaya Değil, Yük Almaya Geliyoruz’

Yapacak olduğu projeleri açıklayan Ömer Lütfü Saral, Of’un en büyük sorunlarından biri olan otopark ve göç sorununu ortadan kaldıracağını söyleyerek: “ Belediye Başkanı olursam ilk amacım Of ilçesinde park sorunu bitirmek olacaktır ve en önemli projelerimden biri olan göç sorununu çözmektir. Ne yazık ki Of göç vermektedir. 42 bin küsur nüfusa sahibiz ve bizler bu nüfusu 50 bine tamamlamamız gerekir. Bunun için köylere dönüş projelerimiz var.  Diğer projelerimiz ise Belediye A.Ş kurarak, kültür müdürlüğü, cenaze işleri müdürlüğü, süt fabrikası, beton santrali ve birçok projelere sahibiz. Bunları yaparak el açan bir Belediye olmayacağız. YÜK OLMAYA DEĞİL, YÜK ALMAYA GELİYORUZ” şeklinde konuştu.

‘Ev Sahibi Olarak Adayım, Misafir Aday Değilim’

Of İlçesinde istihdam eksikliği olduğunu söyleyen ve bu konunun projelerinde önemli bir yer aldığını belirten Saral: “ En büyük amaçlarımızdan biride Of’ta istihdam sağlamak ve biz bu istihdamı sağlayacağız. Başbakanımız, Bakanımız, Milletvekillerimiz var. Her zaman projeler üretin diyorlar, Allah’ın izniyle projelerimiz var ve Başkan olursam biz bu projeleri hayata getireceğiz. Ben buraya Başkan olmak için geldim. Yine de Başkan kim olursa olsun onun etrafında kenetleneceğiz. Amacımız yüzde 80 oy alıp Bakanımızı mahcup etmemektir. Bu konuda Ak Parti teşkilatına güveniyoruz ve hep birlikte çalışacağız. Ben burada ev sahibi olarak adayım, misafir aday değilim. Başkan olsam da olmasam da buradayım. Kim Başkan olursa onu canı gönülden kutlarım. Her türlü sonuca hazırım ve hazırlıklıyım.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ömer Lütfü Saral bu seçimlerin tüm Of halkı için hayırlısını dileyerek, Vatana ve Millete hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Foto/Haber: Melek Kayış

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:50
Anahtar Kelimeler:
Ömer Lütfü Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selvi 2013-10-10 19:58:06

ne yaptı ki.örnek verirmisiniz.

banner90