banner102

Evet belki en üst derece bir tabir oldu ama küçük planlar ile uğraşa uğraşa asıl planı görmez olduk düşüncesiyle bu başlığı atıyorum...

Siyonizm planını çok kapsamlı ve uzun soluklu oynuyor.

Önce hastalığı oluşturup hemen akabinde çaresi diye ilacını üretiyor. Bu ilaçlar ile de şifa değil farklı hastalıkların yollarını açıyorlar.

Hastaneler kurdurup ilaçlarını sattırıyor...

Öldürmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Çünkü ölürsek ilaçlar satılamaz...

İlaçlar satılması için ne iyileşeceğiz, nede öleceğiz. Sürekli siyonizme, yani sömürenlere mahkum olacağız.

Başta demiştikya planlar çok kapsamlı ve ileriye dönük diye. Evet her alanda plan kuruyorlar. Ekonomiyi bozmak, insanları sağlıksız ve fikirsiz yapmak için her alanda çalışıyorlar. Borçlu olmayı yiğitlik olarak insanlara empoze edip sürekli borçlu halde yaşamayı normalleştiriyorlar. Borçlu olan insanın en önemli gündemi para oluyor. Borçlu insan kış gelince evin doğalgazını açmak için cebine ve borç durumuna bakıyor ve açmamaya karar veriyor. Doğalgazı açılmayan evde yaşayan çocuklar kışın soğuğunda hastalanınca soluğu en yakın hastanelerde alıyorlar. Sağolsun (!) doktorlarımız bizi çok düşünüyorlar ve ölmememiz için ellerinden geleni yapıp kabarık bir reçete veriyorlar. Reçetelerdeki ilaçlar bitince 'aman ha sakın geçiktirmeyin'  diyerek kontrole çağırıyorlar. Kontrol için giden hastalar gerek aldığı ilaçların yan etkisi, gerek soğuğun etkisi ve  gerekse bütün sıkıntıların stresi ile hastalığını hiç eksiltmiyor. Tabi ki şifacı doktorlarımız da  ilaç listesini biraz daha artırıp tedavi sürecini devam ettiriyorlar.

'MaşaAllah hastanelerimizin kayıtları eskiye oranla kat kat artmıştır' diye övünen idarecilerimizi yalancı çıkartmıyor, abonesiymiş gibi en yakın hastanemize sürekli gidiyoruz. Evimizin ecza dolabı da hiç boş durmuyor...

Sömürü çarkları hiç boş durmuyor...

Sürekli insan öğüten sömürü çarkları, sömürenlerin maşası olan idarecilerimizin eliyle vatandaşları çarkların içine atmaya devam ediyor.

Bu çarklar öğütüyor ama öldürmüyor..!  

Çarkları bir nimet, çarka atanları birer kurtarıcı olarak gösteriyor. Çarka girmek istemeyen şuurlu insanları da vatan haini olarak ilan edip yadırgıyorlar. Sömürücülerin askerleri profesyonel çalışıyor. İdareci, ulema ve tüccarları ile çarkların dönmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu sömürü çarkını kuran, döndüren ve döndürülmesine yardım edenlere karşı mücadele etmeyen herkes bu çarkta öğütülmeye mahkumdur   Kim ne kadar bu sömürücülere karşı mücadele ederse kurtulacak olanlardan olacaktır. Rahatını bozmayıp banane ondan bundan diyenlerde sömürülecektir.

Bu sömürüye karşı gelenlerle birlikte mücadele etmeyen herkes sömürülecektir. Yüce Rabbim kendi rızası doğrultusunda sömürücüler ve onlara yardım edenlere karşı mücadele etmeyi cümlemize nasip eyler inşaAllah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90