banner102

SAVAŞ VAR YAA.. TABİKİ ZAM GELECEK!

Mazot 5,50, benzin 6.00 TL olmuş diye yaygara yapıyorlar. Olacak tabi çay ocağı yönetmiyorlar koskocaman cihan varisi bir devleti yönetiyorlar. Hem savaş yapıyoruz teröristlerle. Ayrıca çok pahalı ise Araba binmeyin, bisikletle gezin! Hem ayaklarınız açılır, spor yapmış olur ve de sağlıklı olmuş olursunuz. İki de bir hastaneye gidip kayıt parası vermekten kurtulur daha sağlıklı yaşarsınız..!

DEVLETİN MALINI KULLANIYORMUŞ!

Tutmuşlar Cumhurbaşkanını Ak Parti Kongresine devletin arabasıyla gidiyor ve devletin imkanlarını partisi için kullanıyor diye yaygara yapıyorlar..!

Yahu adam koskocaman Cumhurbaşkanı, hatta ümmetin lideri! Mazlumların ümidi! herhalde devletin imkanlarını kullanacak! Kendi cebinden verse para dayanır mı o kadar masraflara. Düşmanı çok diye ordu ile gidiyor sağa sola, çok masrafı oluyor, kendi cebinden veya partisinin kesesinden ona para dayanır mı? Bu yüzden devletin malını kullanıyor.

Sözüm meclisten dışarı, şu söz atasözü değil miydi(!); 'Devletin malı deniz, yemeyen keriz'  Eee bunlarda herhalde bunu düşünerek kullanıyor.

KAFANIZI KUMA GÖMMÜŞSÜNÜZ!

Yahu tutturmuşlar birde Avrupa ile ilişkilerimizi eleştiriyorlar. Kardeşim siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Adamlar aya çıkmış siz hala kafanızı kuma gömmüş, 'AB Hıristiyan kulübü biz ise Müslüman, neden onların peşinden gidiyorsunuz. Hatta Bakanlığını bile kurmuşsunuz." diye eleştiri yapıyorsunuz. Siz hiç duymadınız mı, 'Dereyi karşıya geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz' sözünü. Ne kadar da gericisiniz siz yahu. Bizim hedef dereyi karşıya geçmek. Bunun için domuzu da damızlık et sınıfına sokar, zinayı da serbest, eşcinsellilere dernek kurma iznini verir, sokaklarda eylem yapmasına izin verebiliriz. Hem bunları serbest yaptık diye Müslümanlara bunları yapın dedik mi? Hem bu ülkede sadece Müslümanlar mı yaşıyor? Her türlü dinin mensubu var, onlara da yardımcı olmak gerekmez mi? Yahu siz harbiden kafanızı kuma gömmüşsünüz, hiç gerçekleri görmüyorsunuz..!

Hem yüzde 50 halk yanlış biliyor da, bir avuç sizler doğruyu biliyorsunuz öyle mi?

Yahu güldürmeyin bizi..!

Aklınız varsa sizde Ak Parti'ye katılın ki kurtuluşa eresiniz, yoksa yok olup gideceksiniz. Bakın MHP aklını başına aldı ve o kadar küfür ve hakaretlerini yutup Ak Partiye katıldı. Aynı şekilde fetö'cü olan Desteci de aklını başına aldı ve bize geldi. Siz hala bizim dediklerimiz doğru diyerek ayak tepiyorsunuz. Yok yok siz akıllanmayacaksınız..!

***

Bu yazdıklarım toplumun çoğunluğunu gösteren aynadaki yazılardır. Bunları hacısından hocasına, amirinden memuruna, işçisinden elamanına, yaşlısından gencine her kesimin ağzından dökülen sözler. Üstelik bu sözleri de en üst seviyeden Saadet Partililere söylüyorlar. Çünkü vicdanlarını rahatsız eden doğruları sadece Saadet Partisi dillendiriyor. Bu doğrular esasen vicdanlarını rahatsız ettiği ve Ak Partiye oy ve gönül verdikleri için, vicdanlarını rahatlatma adına gerçeklerin geldiği noktaya mermi atıyorlar. Halbuki bu mermiyi kendilerine ve geleceklerine sıkıyorlar. Erbakan hocamızın dediği gibi 'Dövecek dizleri kalmayacak' duruma geldiklerinde bizleri anlayacaklar. Fakat o zaman da ne insanlık, ne de devlet kalacak!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90