banner102
 AKP’nin bir türlü maya tutmadığını bilmeyen kalmadı. Bunu millete anlatabilmek için maalesef 15 yılın geride kalması gerekiyordu. Gerekiyordu ama kırıp döktükleri, yakıp yıktıkları da malesef ümmetin bağrında onulmaz yaralar, Müslüman coğrafyada onanmaz tahribatlar oluşturdu.

Bunlar yokken katliam yoktu. Koltuğa oturdukları ilk günden itibaren müslüman kanı akmaya başladı. Bugün İslam coğrafyası param parça. Bu gün bu coğrafyada pis batılılar at koştururken hain planlarını da sürdürüyorlar. Bu zavallılar da onlarla birlikte hareket ediyorlar. Zannediyorlar ki döktüklerini toplayacak, kirlettiklerini temizleyecekler.

Sadece dışarıda mı? İçerideki tahrifatlarını anlatmayı hangi kelimeler daha anlaşılır kılar doğrusu bilemiyorum. Yıllarca kendilerince imar ediyoruz diye aslında ülkeyi birlikte harabeye çevirdikleri cemaatle iç içe yapmadıkları tahribat kalmadı. En önemlisi de ‘Dinler Arası Diyalog’ ve ‘Medeniyetler İttifakı’ projeleriyle bu milletin maneviyatını bozdular. Yetmedi yine birlikte ürettikleri Ergenekon, Balyoz gibi birtakım suni örgütlenmeler vesilesiyle hem milletimizin ve hem de ordumuzun prestijini yerlere serdiler...

Cemaat bunları yeterince kullanıp, bu defa namluyu üzerlerine çevirince baktılar ki kazın ayağı hiç de düşündükleri gibi değilmiş. Artık işin içinden çıkamayacaklarını anlayınca da yol ayrımına geldiler. Akabinde güya Cemaat’i karalayacağım derken ‘Parlel devlet’ ‘Paralel yapı’ şeklinde isimlendirerek adeta devleti birlikte yönettiklerini itiraf etmiş oldular. Bir yandan da yapıya güya savaş ilan ettiler. Amaç, hem kendilerini temize çıkarmak ve hem de halkı bu yapıdan soğutmaktı...

Ancak, on iki yıl boyunca devletin adeta kılcal damarlarına hatta şah damarlarına kadar öylesine yerleştirmişlerdi ki bir çırpıda söküp atmaları mümkün olmayacaktı. Bu gün dahi içleri bunlarla kaynıyor, belli etmemeye çalışıyorlar. Kısacası bu maya tutmamıştı.

Zaten Ergenekon, Balyoz gibi Cemaat’le birlikte üretmiş oldukları suni yapılanmalar bahanesiyle içeri atıp, müebbete mahkum ettikleri ve daha sonra da kandırıldık diye salıverdikleri kimselerin oluşturdukları ismi konulmamış yeni bir yapının hedef tahtası olmuşlardı. Öyle sanıyorum ki, isteyerek veya kerhen bu yapıyla gizliden gizliye işbirliği içerisine girdiler. Anlaşılan bu seferki ‘paralel devlet’ işte bu adı bilinmeyen karanlık yapıydı. Doğal olarak bununla da maya tutmayacaklardı.

Bu yapının önünü açmaları ve dış mihrakların da desteği ile 15 Temmuz’un gerçekleşmesine neden oldular. Artık, ‘FETÖ Terör Örgütü’ şeklinde ilan edilen cemaati şimdi bu yapıyla birlikte bitirme mücadelesi veriliyor. Bu arada derin güçler de fırsatı değerlendiriyor ve kurunun yanında yaş da yanıyor. Hem de öğle bir yanıyor ki yanlışından dönsün diye samimi niyetle AKP’nin hatalarını dile getiren kimi masum yapıları da susturmaya çalışıyor hatta çeşitli entrikalarla yollarını kesiyorlar...

Bir zaman da ‘Çözüm Süreci’ safsatasıyla HDP ile bir paralel yapı oluşturmuşlardı ki ülkeyi adeta bir bölünmenin eşiğine getirmişlerdi. Hatta bir ara iktidar elden gitmek üzereydi ki o vesileyle onlarla da yolları ayırdılar. Yani yine maya tutmamıştı. Diğerlerinde olduğu gibi bu girişimden de bu millet çok bedel ödemek zorunda kalmıştı.

Şimdilerde ise yeni bir paralel yapı icat edildi. O da MHP. Şimdi de devleti Devlet’le birlikte yönetmeye başladır. Bu işin akıbeti nereye varır kestirmek zor. Acaba bir zamanlar birbirlerine seviyesiz üsluplarla demediklerini bırakmadıkları MHP ile şimdiki birlikteliğin sebebi içte ve dıştaki derin yapılanmaların önünü kesmek düşüncesi mi bilemiyorum. Kısacası denize düşen yılana sarılır misali bu defa da MHP’ye sarıldılar. 

Şu kadarını çok iyi biliyorum ki AKP, MHP ile de maya tutmayacak ve kesinlikle bu AKP’nin sonu olacak. Belki MHP, kan kaybediyor olmanın endişesiyle AKP’nin koynuna sokulmuş olabilir. Ancak benim esas endişem, iç ve dış güçlerin AKP’nin erimesi karşısında acaba şimdi de MHP’yi mi gözlerine kestirdiler endişesidir. Eğer bu ise Yaşlı Kurt bu konuda çok büyük bir hata içerisindedir. Çünkü artık AKP denen süt tozundan üretilmiş sahte süt çürümüştür. Son kez mayalanmaya çalıştığı MHP’de bu çürümüşlüğün içinde kokuşacaktır vesselam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90