banner102

Akdeniz Şampiyonluğu Abdülkadir'in!

Konyada yapılan 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonasından birincilikle ayrılan Abdulkadir Kara, Akdeniz Şampiyonluğunu da alarak hedefini dünya şampiyonluğuna dikti.

09 Eylül 2011 Cuma 11:26
Akdeniz Şampiyonluğu Abdülkadir'in!

Azim ve gayretli çalışŸmaları ile gözleri üzerine diken Abdülkadir Kara, daha önceden kendi yaşŸ gurubunda Türkiye birinciliğŸine bir yenisini daha ekleyerek Akdeniz şŸampiyonluğŸunu da kazandı.

Hedefinin dünya karate şŸampiyonluğŸu olduğŸunu belirten Kara, bu başŸarısının esas nedenini inanç ve azimli çalışŸmasına bağŸladı. Bir işŸi yapmadan önce, o işŸi başŸaracağŸına ilk olarak inanman gerektiğŸini belirten Kara, bu inanç ve azimle başŸladığŸımız yolda Mevlam bize başŸarılar nasip ettiğŸi için sonsuz şŸükürler ediyorum, dedi.  

16 Eylül 2011’deki İstanbul Open Uluslar arası Karate şžampiyonasına Milli Takım sporcusu olarak katılıp, buradan tekrar kampa geçecek olan Abdülkadir Kara. Daha sonra 06 Ekim 2011’de Malezya’daki ܜmit-Genç ve 21 yaşŸ altı Dünya karate şŸampiyonasına katılacak.

şžampiyon Abdulkadir'e başŸarılarından dolayı Of Belediye BaşŸkanı Sayın Murat SARAL, dizüstü bilgisayar hediye ederek, “sana güveniyoruz Of’umuzu en iyi şŸekilde temsil edeceğŸine de inanıyoruz azmine ve kararlılığŸına güveniyoruz başŸarılarının da devamını diliyoruz” diye konuşŸtu.

OfunNabzı ekibi olarak ta Abdülkadir Kara’yı başŸarılarından dolayı tebrik ederek, dünya şŸampiyonluğŸunda kendisine başŸarılar diliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90