banner102

Aklını mı kaçırdın Engin!

İdman maçında agresif hareketler gösteren ve uyarıları dinlemeyen Engin Baytar'ı Ünal Karaman idmandan kovdu!

15 Nisan 2011 Cuma 11:15
Aklını mı kaçırdın Engin!
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör şženol GüneşŸ yönetiminde yapılan antrenmanda pas çalışŸmasının ardından Tolga, Serkan, Egemen, Giray, Cale, Ceyhun, Selçuk, Colman, Jaja, Burak ve Umut'dan oluşŸan as takım ile yedek takım karşŸı karşŸıya geldi.

Yedek takımda oynayan ve sinirli davranışŸlar gösteren Engin Baytar, bir süre sonra yardımcı antrenör ܜnal Karaman tarafından uyarıldı. Karaman, maçın ilerleyen bölümlerinde de aynı davranışŸlarını sürdüren Engin Baytar'ı idmandan çıkardı. Engin de antrenmanı bırakarak soyunma odasına gitti.

-BROZEK VE TAYFUN KATILMADI-
Bordo-mavili takımın antrenmanına sakatlıkları bulunan Piotr Brozek ile Tayfun katılmadı.

Sol arka adalesinde esneme olan Brozek'in Bursaspor maçında riske edilmeyeceğŸi ve büyük olasılıkla bu oyuncunun yerine Hırvat Hrvoje Cale'nin görev yapacağŸı bildirildi. Tayfun'un ise kondisyon salonunda çalışŸtığŸı ve durumunun ciddi olmadığŸı belirtildi.

Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak yapacağŸı antrenmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Ajansspor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90