banner102

Aşçıoğlu uçaktan böyle bayrak salladı

Trabzonspor’un dün yapılan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin en etkili isimlerinin başında gelen Aşçıoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, bugün özel uçağı ile Trabzon’a geldi.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 19:48
Aşçıoğlu uçaktan böyle bayrak salladı

 

UÇAĞIN KOKPİTİNDEN TRABZONSPOR BAYRAĞI SALLANDI
Bordo-Mavi şeritler çektiği özel uçağı Trabzon’a indiğinde, Uçağın kokpitinden belki de Trabzon’da ilk olarak bir uygulama yapıldı ve üzerinde Şampiyon Trabzonspor yazılı Bordo-Mavi bayrak sallandı. 
Havalimanını çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aşçıoğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı. Aşçıoğlu, “Trabzonspor büyük camia. Bunun farkındayız. Bunun yükünü üzerimizde hissediyoruz. Bunun sorumluluğunu hissediyoruz. Genç dinamik vizyonel bir başkanımız var. Trabzonspor’u olması gereken yere bir çıta üstü olmak üzere Trabzon’u Türkiye’nin değil dünya kulübü yapacak vizyona getirmek için çalışacağız. İnşallah başarı olacağız” dedi.

HACIOSMANOĞLU VİZYONEL BİR İNSAN
Neden Hacıosmanoğlu’nun yönetimine girdiği ile ilgili soruya ise “İbrahim Hacıosmanoğlu vizyonel bir insan. Genç dinamik aktif bir insan. Tuttuğunu kopartan bir insan. Başarılı olacağını inandığım için onun listesine geldim” şeklinde yanıt verdi.  

Haber Kaynağı:

Son Güncelleme: 27.05.2013 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90