banner102

Çakıroğlu TS yönetimindeki istifa krizine değindi

Bordo-Mavili kulüpte yeni seçilen yönetim, görev dağılımı konusunda problem yaşadı.

31 Mayıs 2013 Cuma 11:31
Çakıroğlu TS yönetimindeki istifa krizine değindi

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu önderliğinde yapılan görev belirleme işlemi sonrası İrfan Coşkun ve Osman İlyas kendilerine verilen görevlere itiraz ettiler. Bu ikiliden Coşkun, Sağlık Kurulu Sorumlusu; İlyas ise Satın Alma ve Personel Sorumlusu olarak görevlerine atanmıştı. Ancak yönetim kurulu toplantısında beklenmedik gelişmeler yaşandı. İrfan Coşkun ve Osman İlyas kendilerine verilen görevleri beğenmediklerini belirtip, toplantıyı terkettiler. Bunun üzerine toplantı salonunda olan diğer yöneticiler şoke oldu.

‘KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL’
Konuyla ilgili konuşan başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu, Habertürk’e önemli açıklamalarda bulundu. Çakıroğlu, bu iki yöneticinin hareketlerini doğru bulmadığını belirterek “Kimse Trabzonspor’un üzerinde değildir. Kimse verilen görevleri beğenmemezlik edemez. Bu yapılan davranış hoş ve doğru değil. İlk yönetim kurulu toplantımızda bu tür olaylarla karşılaşmak üzüntü vericidir. Burada kulübün çaycısı neyse, hepimiz eşdeğeriz. Trabzonspor’a bu anlayışla hizmet edeceğiz. Alım satım gibi kulübün en önemli görevini teslim ettiğimiz arkadaşımız bu görevi beğenmiyor, tartışmadan toplantıyı terkediyor. Bunu kabul etmek mümkün değil, derhal istifalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 31.05.2013 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90